![]() |
|
207 Urban MoveTakviyeli Direksiyon Arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cege ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2019 Saat 21:04 |
selamlar. Forumda yeniyim. Maalesef başımıza musibet gelmesi lazımmış üye olmak için. Benim 2012 model urban move bir aracım var. 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Bıgün ilk defa takviyeli direksiyon arızası aldım. Kilitlendi 2 kez . Tekrar çalıştırdığımda düzeldi. Benzeri sıkıntılar daha önce başkalarının başına da gelmiş ama konular nihayete ermeden kapanmış. Sorun neydr nasıl düzeltilmiş hepsi havada kalmış forumda. Sizlerden yardım rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
Düzenleyen cege - 23 Mayıs 2019 Saat 21:08 |
|
![]() |
|
iso0625 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Direksiyon yağını kontrol ettiniz mi hocam? Bir de cihaz ile bağlanıp hata koduna bakmak lazım.
|
|
![]() |
|
cege ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
merhabalar. Bu araçlarda elektrikli direksiyon sistemi var yazıyor. Direksiyon yağı oluyor mu? Çoluk çocuk dün yolda sertleşti. Yavaş gidiyordum da kurtardım. Çok can sıkıcı
|
|
![]() |
|
iso0625 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Kötü bir durum hocam. Arıza tespit cihazı ile bağlanıp hata kodu varsa bakmak lazım daha net sonuc alınır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |