![]() |
|
Yarı Otomatik Baskı Balata |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fikret Adil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fikret Adil
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2019 Saat 19:24 |
Arkadaslar bir koni danismak istiyorum, bilgisi olan arkadaslar cevap verirse sevinirim.
Yari otomatik 207 aracim var, bu araclarin baski balatalari manuel araclarin ki ile ayni midir ? Bu konida hic bilgi bulamadim, ayrica yari otomatik baski balata diye satilik parcada bulamadim. Simdiden tesekkurler
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı deil hocam. parça numarasından bakma gerekiyor ve bunu kesin öğrenmek için yedek parçacılarda şase ile kontrol ettirmek lazım. sadece baskı değişmiyor bilginiz olsun volan ile birlikte değiştiriliyor. ortalama baskı ve volan 2500 tl civarı tutuyor sadece
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |