![]() |
|
Peugeot 207 Hararet |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ouzhan0734 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ouzhan0734
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2019 Saat 20:29 |
iyi forumlar dilerim arkadaşlar,
Peugeot 207 1.4 benzinli Trendy araç aldım, çok da sevimli görünüyor 😊 Aracı kullanırken özellikle İstanbul trafiğinde hararet göstergesi 90 nin bir üstündeki çizgiye kadar geliyor. Bu beni endişelendirdi; bir kaç ustaya sordum problem yok dediler, sizlerin böyle bir deneyimi oluyor mu? Ustaların söyledikleri gibi bu motorlar sıcağı seviyor mu?
|
|
![]() |
|
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Ouzhan0734 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ouzhan0734
Benim ilk Peugeot aracım olunca, bu hararet durumundan baya şüphelendim. Daha önceki araçlarımda hiç 90 ni geçtiğini görmedim. Önümüzde yaz ayları var; asil endişem yazın motora zarar verir miyiz?
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çoğu araçta hatta yenilerde bile hararet göstergesi yok sadece hararet yapınca kırmızı ışık yanıyor. Keşke bizimkide öyle olsa. En azından paronoya yapmış olmazdık. Sıkıntı yapacak bir durum yok yeterki kırmızıya dayanmasın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ouzhan0734
Teşekkür ederim arkadaşlar, bu durum yalnızca benim başımda değilmiş, onu öğrendim. Hepimize kazasız, belasız, arızasız, güzel günler dilerim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |