![]() |
|
307 sw tavan perde mekanizma rayı bükülmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mustafaoo7 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2020 Konum: Manavgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustafaoo7
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2020 Saat 00:48 |
Merhabalar, 307 sw cam tavan aracımın kaporta işlemi esnasında tavan perde sürgü mekanizmasının aliminyum olan rayı bükülmüş, sürgü mekanizmasının komple yenisiyle yada çıkmasıyla değişimi lazım nasıl temin edebilirim.
Yer Antalya
Düzenleyen Mustafaoo7 - 15 Aralık 2020 Saat 00:56 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar. ancak çıkma bulabilirsiniz hocam sıfır zor ve bunu bozan ustanın ücretinide ödemesi lazım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Mustafaoo7 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2020 Konum: Manavgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustafaoo7
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağlam çıkması önceliğim açıkcası, yapan usta açıkçası belli değil bir kaç usta el değiştirince o bende olmadı öteki bende olmadı deyip çıkıyorlar, neticede ortada kaldı, sanayiye gitmekten lanet getirdim, kendim hallediyorum birçok işini artık, sağlam çıkmasını yada uygun fiyatlı sıfırını bulsam kendim takacam.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladım hocam işini düzğün yapan adam bulmak zor malesef. Bende sizin gibi bir çok arızasını kendim yapıyorum. peugeot çıkmacıları arayıp sormak lazım hocam inşallah bulabilirsiniz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mustafaoo7
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antalya Peugeotcu Erbaşlara sordum yok dediler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |