![]() |
|
Ehliyetimi kaybettim... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mart 2010 Saat 00:45 |
Herkese selam...
Cuma günü cüzdanım kayboldu ve içinde ehliyetim de vardı haliyle oda kayboldu. başıma hiç böyle bir şey gelmemişti şok oldum açıkçası. ehliyet kaybolduğunda ne yapmam gerekiyor bilmiyorum biri trafiğe git filan dedi de eğer başından böyle bir şey geçen varsa yardımcı olursa sevinirim. teşekkürler...
|
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir kere en önemlisi ikamet ettiğin bölgedeki karakola giderek, ehliyetini kaybettiğine dair tutanak tutturmalısın. aşağıdaki evrakları da temin ederek Trafik Tescil Şubesi ne gitmen gerekecek :
karakoldan aldığın tutanak Trafik Tescil Şube Müdürlüğüne hitaben yazılmış dilekçe. Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi (2 Adet) Kaybolan sürücü belgesinde mevcut değil ise, kan grubu belgesi. İki adet fotoğraf NOT: trafik tescil tutanak istemese dahi, o tutanağı sen saklamaya devam et. Düzenleyen h_307 - 22 Mart 2010 Saat 07:54 |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
birde gazeteye hükümsüzdür ilanı vermek ileride başını ağrıtacak olaylarda yardımcı olacaktır Şahin..
|
|
A3
|
|
![]() |
|
LUCKYBEN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2009 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
evet gazeteye kesinlikle ilan ver benim başımada gelmişti ehliyeti çıkartırken gazetede ilanının bulundugu kısmında fotokopisini almayı unutma .geçmiş olsun |
|
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
geçmiş olsun geçen senede ben kaybettim.
gazete ilan ver istersen herhangi bir problem olmasın yenisi çıkana kadar diye karakola gitmene gerek yok ehliyet için tutanak fln vermiyorlar. nufüs kağıdında gitmen lazım sadece. trafikte parmak izi alıyorlar. yeni ehliyet başvurusunda bulunuyorsun yanında 2 resim götür bide 35 lira alıyordu zam gelmediyse. 3. gün ehliyetini alabiliyorsun. |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
gazeteye ilan vermekle, karakola tutanak tutturmak aynı hükme sahiptir. tek fark, gazetenin bu iş için para alması
Düzenleyen h_307 - 22 Mart 2010 Saat 10:31 |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
ben tutanakta tutturmadım, gazeteyede ilan vermemiştim. Karakolda tutanak tutmuyoruz artık demişti.
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Geçmiş olsun...
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
Bugün karakola gittim tutanak tutmuyoruz sen trafik tescile gidene kadar buraya not alırız cuma günü aramıştım direk not aldılar dedim başıma bir iş gelmesin, dedi buraya not aldım bir şey olursa ben not almıştım derim dedi biraz salladı gibi geldi yarın trafik tescile gideceğim de 63 lira ehliyet parası varmış sanırım ayrıca Hadi abi kan grubu kartını götür demişsinde bende öyle bir kart yok AB+ yazıyordu ehliyette bu şekilde dikkate almazlar mı ki? böyle birşey ilk defa başıma geldiği için soruyorum yanlış anlamayın gazeteye ilanı nasıl vereceğim?
|
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
eğer kan grubu kartı şartsa gider bi sağlık ocağı veya hastaneye kan grubu kartı alcam diyip hemen kan verirsin 5 dk.da verirler.Gazete ilanınıda ilan büroları oluyor oralardan verebilirsin.
|
|
A3
|
|
![]() |
|
Bugün hallettim çok şükür... okuyan arkadaşlar olursa bilgilensin diye yazıyorum. önce nufus kağıdı fot. ve 3 fotoğraf herşeyi çözüyor. 62 tl sürücü belgesi ücreti ödedim eğer sürücü belgesinde kan gurubu yazıyorsa kan grubu istemiyorlarmış daha sonra orada bi dilekçe doldurdum. özellikle sordum görevliye gazete ilanı vermem gerekiyor mu dedim, hayır böyle bir şeye gerek yok diye cevap aldım yarın öğrenci kimlik kartım içim ilanvermeye gidicem eğer ucuz birşeyse sürücü belgesi içinde vericem. öncelikle yardımcı olan herkese tşk ederim saolun. konu kilitlenebilir saygılar... |
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |