![]() |
|
bilgisi olan arkadaşlardan yarım bekliyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2010 Saat 19:31 |
![]() |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
direksiyon pompasından olabilir bi de direksiyon hidroliğini kontrol edin
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
direksiyon pompası kronik problemlerinden biri diye duymuştum 206 ların
|
|
![]() |
|
arifkemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
![]() ![]() ![]() ![]() |
direksiyon hidroliği yeteri kadar ısınmıyosa ondanda yapar. iyice ısıt arabayı ondan sonra çık sabahları...
|
|
![]() |
|
GürbüzBAYRAM ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2009 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GürbüzBAYRAM
Aynı sorun bende de var :) Ama ben daha ustaya falan götürmedim çünkü her zaman yapmıyor götürdüğümde bişey anlamayacak diye.. Aşağı yukarı 2 haftadır sorunun üstündeyim. Bulgularım sadece sabah yaptığı (Yani uzun süre çalışmadığı zaman) ama şuda var hava sıcaklığının daha yumuşak olduğu günler böyle birşey yok..2-3 derece sıcaklıkta olduğu zamanlar yapıyor.. Muhtemelen Bi ısı probleminden yapıyor..
|
|
Gürbüz BAYRAM
1980 / Üsküdar / İSTANBUL A Rh+ 206 XR Tabiki FENERBAHÇE!!! “Cehennemde odun bulunmaz, herkes yakacağını kendisi getirir!" |
|
![]() |
|
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
öncelikle ilginize teşekkür ederim.yazmış olduğunuz şeylere katılıyorum sadece sol tarafa doğru bu sıkıntının olmaması garip geliyor.acaba farkında olmadan bişeyleri eğip bükmüş olabilirmiyim diye düşünüyorum.neyse en azından yalnız olmadığımı bilmek güzel
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |