![]() |
|
Bagaj Altı Sticker |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alpayarzu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2009 Saat 13:09 |
Sayın yöneticeler sitemizin bagaj altı Sticker'ı yok sanırım.Bu yönde bir çalışmanız varmı?
|
|
darbeler yesende yüreğine affetmek en asil intikam.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fikirlerin veya tasarımların varsa bu konuda paylasırsan sevinirim.
|
|
![]() |
|
alpayarzu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunu örnek vermekten hoşlanmıyorum ama diğer peugeot sitelerinde tasarımlar var. Onlardan örnek alarak belki bişiler yapabiliriz diye düşünüyorum.Benim bu konuda özel bir yeteneğim yok ama sitede mutlaka bu yöne yatkın arkadaşlar vardır.Belki güzel bişiler çıkarabiliriz ortaya. |
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
guzel bır calısma olabılır.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
Mesela benim ilk aklıma gelen.Forum girişinde "Peugeot Turkey Fun Club" yazısının orada ki yuvarlak site amblemini daha can alıcı renklerle sticker haline dönüştürebiliriz.Yada ordaki aslan simgesini klasik peugeot amblemine çevirerek tabii renkleri değiştirerek uygulayabiliriz.
|
|
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Daha önce yaptıgımız bagaj altı stickerları calısmalarımız mevcut, yaptırdıkta. istenilen ragbeti görmedigi için yaptırmıyoruz simdilik.
Düzenleyen HakanGokdemir - 07 Aralık 2009 Saat 11:19 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
Hımm. Peki teşekkürler.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |