![]() |
|
T-shirt arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2009 Saat 23:21 |
Merhaba,
Form da ankete bahsi geçen t-shirtlerden nerden bulabilirim. Çok acil. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
elımızde beyaz olan dan var fakat baskısı bıraz kotu acele oldugu ıcın pek kalıtelı olmadı bılgınıze yınede ıstersen gonderırız
Düzenleyen EmRaH - 21 Kasım 2009 Saat 23:43 |
|
![]() |
|
İlgine teşekkür ederim. Güzel bişey olursa sevinirim. Ben yeni katıldım buraya siyah veya kırmızı renkleri varmıdır? 3-4 tane ve değişik almayı düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
suan yenılerı basılmadı dedıgım gıbı elımde beyaz var fakat baskısı pek ıyı dgl ..
|
|
![]() |
|
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Yaz bitti hala tişört falan göremedik... hatta nerdeyse Pejo arabamızdan olacağız gene de pejo tişörtümüzle pejo arabamızda keyf yapamadık...
Kınıyorum sizleri...
![]() |
|
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
|
![]() |
|
doktor cıvanım dktor doktor cıvanım :p
sıdmı baskıya gectıgımızde 3-5 kısının talepı dogrultusunda malıyet fazla cıkacagı ıcın yaptırmıyoruz .. genel olacak bır yogunluk olursa bastırılık tabı kı |
|
![]() |
|
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Ben en iyisi beyaz bir tişört bulayım, cd kalemiyle kendim çizip giyeyim. Çok umutsuz konuştun Emrah kardeşim:)
|
|
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
|
![]() |
|
Yaw arkadaş bu kadar zor mu. Yinede sağolun. Nette bir adres buldum reklem olur mu bilmiyorum adres vermedim. İstediğin resmi, yazıyı, logoyu yükleyip t-shirt, sweet, mont u hazırlıyosun baskısını yapıp gönderiyorlar. Maliyet 50 - 60 arası
Ama peugeotturkey olarak orjınal bi yazımız olsaydı sevinirdim.
|
|
![]() |
|
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
madem bir şekilde konu açıldı, siparişleri verelim ozaman arkadaşlar ben 3 adet alırım,
herkez siparişini versin en kısa sürede bastıralım tişörtleri
![]() yeterli katılımı sağlayalım arkadaşlar,
|
|
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende bir tane vardı.. arabanın koltuğuna geçirdim :) :)
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ömür Merhaba;
Öncelikle aramıza hoşgeldin, yalnız ilk olarak kurallarımız gereği kendinizi tanıtmalısınız? Aşağıdaki linkten yardım alabilirsiniz? http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=104
Diğer t-shirt konusuna gelince önümüz kış buna göre birşeyler yaptırmak lazım...
Çoğunluk sağlanmasa bile yaptırmadan önce kişi belirlenir fiyat fizibilitesi yapılır ve sunulur beğenilirse de isteyene yaptırırız... Konu üzerine bazı araştırmalarım var sonuç alırsam döneceğim sizlere...
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
Tekrar merhaba, Uyarınız için teşekkürler. Gerekeni yaptım. Araştırmalarını bekliyorum. Kolay gelsin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |