![]() |
|
PT Nasıl Yapılır kılavuzu.(Yeni Demo Eklendi) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen hakan1203 - 02 Nisan 2009 Saat 14:23 |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
mod55 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eline sağlık Haşim abi sağol :) .
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Acaba bu rapidshare linklerinin hepsinde de aynı demo mu var ?
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
evet hepsinde aynı demo var. link ölmesin diye birkaç kez upload yaptım
|
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Öncelikle Haşim Beyi tebrik ediyor, elleri dert görmesin diyorum. Sayfa başlarında konu başlığı bulunsa takibinin daha kolay olacağını düşünüyorum. Örneğin (PERFORMANS - Motor Kapağının Boyanması) gibi
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
Darkside ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2009 Konum: Florya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
Gerçektende takdir edilir bir çalışma olmuş. Epey zamanınızı almış olsa gerek.
İndekse bakılırsa çok yararlı bir kitapçık olacak. Eminim diğer kullanıcılar da benim gibi heyecanla devamını bekliyordur. Kolay gelsin |
|
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
|
![]() |
|
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
haşim abi eline sağlık hernekadar linkler çalışmasada sen yapmişsan kesin 10 numara olmuştur. helal olsun başka ne denir ki:))
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |