![]() |
|
307 dik yokuşlarda çekişten düşüyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mst bs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2021 Konum: Aydın didim Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2021 Saat 00:09 |
Aracım dik yokuşlarda çekişten düşüyor yokuşta kalma ihtimali bile oluyor zorlanıyor bunun bir sebepi ve başına gelen varmı
Teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baskı balatanız bitmiş gibi görünüyor.
|
|
![]() |
|
Mst bs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2021 Konum: Aydın didim Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Teşekkür ederim arkadaşım
|
|
![]() |
|
TRK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2014 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
Merhaba
Araç 1.4 dizel mi, km durumu nedir?
|
|
2005 Peugeot 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
1.6 LPG.benzin 230
|
|
![]() |
|
TRK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2014 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
Saolasın, 1.4 dizel de benim ki ve gözardı edilemeyecek kadar çekişten düşme var.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
K.B.ASLAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2021 Konum: Karabük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı K.B.ASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Sürekli Devirden, vitesten düşme vb sonuçta stop etme oldu. Arızalanan Regl Müşürü değiştirince düzeldi.
2.Başka bir zamanda da Motorun normal yolda bile devirden çekişten düşmesi gibi sorunlar yaşadım. Yakıt, hava, atık gaz vb algılayan ve karışım sinyali gönderen Hava akışmetreyi değiştirdim. İçindeki 3 adet sensörlerden biri kopukmuş.Değiştirince Düzeldi. 3. Tabii ki buna benzer sorunlarla alakalı farklı bir arıza yoksa.
|
|
![]() |
|
K.B.ASLAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2021 Konum: Karabük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı K.B.ASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Şunu da belirtmekte fayda var. Orijinal peugeot programı olan bilgisayardan beyindeki arıza kayıtlarına bakmak gerekiyor. Anlık sinyal veren arıza harici sabit kalıcı arızayı tesbit etmek önemli.
|
|
![]() |
|
Eyvallah hocam, hatırlatma hatırlatmanız iyi oldu 👍
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |