![]() |
|
istek |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 20:59 |
trafik adı altında hepimizin bilgilenmesi için paylaşımlarımızı yapabileceğimiz bir forum açılabilir mi sakıncası yoksa? 2-3 paylaşım yaptım bu konu ile ilgili her defasında muhabbet kısmına yazdım. zamanla bu konular geriye atılacak. halbuki trafik konusunda hiçbir zaman gözden kesinlikle kaçırılmayacak hususlar diye düşünüyorum. trafikle ilgili konular ve bilgiler bu forumda paylaşılırsa zamanla yeni olan üyelerimizin de bilmediği hususları geçmişe dönük inceleme yaptıklarında çok iyi bir paylaşım olacağına inancım yüksek. ülkemizin trafik konusunda ki kayıplarını az da olsa katkımız olabilir belki... tüm arkadaşlardan da ricam trafikte herkes üstüne düşen görevi yapsın... yeni üye olmama rağmen çok memnunum ayrıca forumdan. herşey için özellikle belirtmek istedim samimiyetinizden dolayı tüm arkadaşlara da teşekkür ederim. iyi akşamlar... iyi forumlar...
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abicim trafik önemli ama aptal herzaman aptal afedersin ama.Bu gün önüme 90la giderken orta refüjdeki dönemeçten atlayan şöför diye geçinen hayvana eğitim versen ne olacak?İki tarafında dikkatli olması gerekir.Trafikte saygı ve sevgi olmalıdır.Haklısınız trafik için bir bölüm açılmalı ama bu bölümde tecrübelerde paylaşılmalı.;)
|
|
![]() |
|
ne yazık ki gün geçtikçe daha da bir saygıyı sevgiyi yitiriyoruz sanki toplum olarak. bu yüzden sitemi olmayan bir birey yok diye düşünüyoruz hepimiz. ama kendimize yine de her zaman sorgulamalı. her ne kadar bilgili olsak da ara ara da olsa tazelememiz şart gibi. umarım tez zamanda açılırsa herkes eminim çok faydalanacak ve çok ta etkili olacak. bizler de PEUGEOT severler olarak buna katkıda bulunmanın sevincini yaşarız.
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Saygı ve sevgiyi kaybetmek konusunda haklısınız.Ama her ehliyet alan/almayan,bilen/bilmeyen, her araba alan trafiğe çıkarsa bu kan durmaz.Bir büyüğümden duyduğum şu sözü direk aktarıyorum"Ehliyeti var ama aklı yok"Önümüzde makas atıpta ilerde kaza yapan gençlere söylemişti.
|
|
![]() |
|
bir ricam daha olsun yönetici arkadaşımızdan. bu konu ile ilgili forum açmak size kalmış tabi. sadece açılmayacaksa bile bu konuya bir yanıt verirseniz burada sevinirim. ona göre paylaşımda bulunmak istediklerimi muhabbet kısmında bahsetmeye devam ederim. teşekkürler...
|
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Al benden de bitane, E-5 istikametinde 90 küsür hızla gidiyorruz, Sağdan bağlantı yapıp en sol şeride geçti araca belinden vurmak üzereydik ki , lastikler bağıra bağıra biraz gittikden sonra herif hiç bişey olmamış gibi yüzümüze bile bakmadı. Adam bi bakar göz göze gelir acemiyim yada kusurbakma daldım felan der. ama nerde ....
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Bitanede benden
|
![]() |
|
niceleri var tabi ama biz yine de kendimizi daha sakin tutmalıyız. malum bu zamanda kimseden saygı veya bir beklenti içerisinde olmamalıyız. biz gösterelim saygımızı belki ibret olur karşımızda ki hatalı kullanıcılara (umarım)... ben de anlatayım bir hikayemi yaşadığım. toros sw 99 model ile D020 Şile Otoyolunda şile istikametinde 90 km civarı bir hızla seyir halinde iken Tepeüstü (IKEA) yolayrımında en sol şeritten yol ayırımından tepeüstü istikametine gitmek amacıyla aracımın önünden geçmeye kalkan bir genç arkadaşa o kadar öfkelendim ki. kıl payı bir aralıkla geçti de tepeüstü istikametine ve ben frene asıldım ama nasıl bir tedirginlikle. arkamdan vuracak mı diye aynayı dikizliyom bir yandan bir yandan içimde bir pişmanlık o an. altımda daha seri bir araç olsa frene değilde gaza biraz daha basabilsem diye düşünmüştüm. kesinlikle vururdum o esnada (düşüncemdi o an öfkeye kapılıp). bir anlık öfkeme yenik düşüp hızlanıp vurmayı deneseydim yol ayırımında direk bariyerlere geçip takla atacağına eminim şimdi. felaket olurdu. iyi ki böyle bir davranışı altımda ki araç engellemiş.
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
bugün aracımla şehir merkezine iniyorum yoldan bir köpek geçiyordu hemen yavaşladım hızım 40 50 civarı hayvan olsada yol onun diye yavaşladım baktım arkasından ufak tefek başka bir köpek durduk yere geldi arabanın dibine kadar girdi son anda farketti yere bıraktı kendini ezmeden üzülmeden geçerken dikizden bakıyorum geldiği yöne geri giderken bu sefer karşıdan gelen araca tökezledi allahtan birşey olmadı ama en duygulandığım ve şaşırdığım nokta ilk geçen köpeğin geri dönüp kaza atlatan arkadaşını kontrol etmesiydi ben o esnada durup vekledim eğer köpeğe birşey olsaydı hemen veterinere götürecektim sağlam olduğundan emin olduktan sonra yolma devam ettim.
arkadaşlar unutmayın bu dünyada ne kadar insanların yaşamaya hakkı varsa hayvanlarında bir okadar hakkı var madem trafik kuralı dediniz işte size bir kural yaraladığınız bir hayvanı veterinere götürdüğünüzde sigortanız o canlının ücretini ödüyor saygılar
|
|
![]() |
|
takdir ediyorum davranışınızdan ötürü. bir acı olay yaşadım bu konuda bende o geldi bir an aklıma ben hayvancağıza yardım etmek için veterinere de götürdüm ama onlarda kurtarmak için ne yaptılarsa ellerinden gelen beceremedik kurtarmayı. hayvancağızı çarpıp aldırış etmeden devam sürücü de unutulacak gibi değil. aklıma geldiğinde yakınlarını düşünmeden geçemiyorum...
|
|
![]() |
|
"istek" le ilgili herhalde arkadaşlarımında benimle aynı şeyi düşündüğünü sanıyorum. açılacak değil mi gökhan isimli arkadaşımız herhalde yönetici cevaplarını bekliyorum... teşekkürler ilginizden dolayı... kazasız sürüşler...
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
hayvanda olsa insanda vicdan var.kazadır olabilir çarpabilirsin görmezsin aniden önüne çıkar ama bırakıp gitmek bana göre katillikle eşdeğerdir.her ne olursa olsun unutmayın sizin canınız yandığında acı hissediyorsanız karşınızdakininde canı yandığında aynı şeyleri hissediyor herkese trafikte kazasız belasız cezasız günler.
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
arkadaşlar şöförüm diye geçinen çok bilinçsiz acemi insanlar trafikte kasıtlı olarak sol farları uzun ayarında yapıyorlar selektör yapıyorum adam aslında kısalarla geliyor oda karşı selektör yapıyor ama değişen bişey yok yine uzun bu kasıttır bence kısayla yolu görmüyorsan çok kör noktalar da aralıklar ile selektör yaparsın tabi karşıdan gelen yoksa ben yolu göreyimde karşıdaki naparsa yapsın tarzı değişmeli ekipler ehliyet ruhsat sorduklarında far kontrolu yapabilmesi lazım bunun için bile çevirmeler yapılmalı bu sebepten çok fazla kazalar oluyor bilen bilir anadolu yollarının tümü tem tarzı yol değil aydınlatma vs yok gidiş geliş virajlı olan yollar var herkesin kendinden sorumlu olması lazım insan kendi kendini eğitir
biraz uzun oldu ama kusuruma bakmayın paylaşmak istedim bunları bi faydası olur diye |
|
![]() |
|
G
Ü N C E L ! ! ! |
|
![]() |
|
bir kaç arkadaşta olsa bu başlığın açılması talebimize cevap verir misin ali kardeşti herhalde gökhan ımızın yerini alan sayın yönetici kardeşimiz?
|
|
![]() |
|
Ali ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 07 Mart 2009 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
mrb.
Gökhanın Kuzeniyim. Tam olarak konu başlığı ve neleri içereceğini yazarsanız değerlendirir karar veririz. Teşekkürler.
|
|
Tuning sitesi değil marka sitesidir.
|
|
![]() |
|
TRAFİK olabilir mesela adı. günümüzde trafikle ilgili çoğumuzun sıkıntıları çok. bunlar gerek kullanıcı hataları gerek kullanmış olduğumuz yolların sorunları yüzünden oldukça fazla maddi değeri yanında ülkemize bir o kadar da can kaybını yaşatmakta. açılacak sayfada hem tecrübeli olanlar deneyimlerini aktarabilir hem de trafiğe yeni çıkmış ya da çıkacak olan arkadaşlarımıza örnek olabilmemiz için faydalı olabileceğine inanıyorum.... ilginiz için teşekkürler..
|
|
![]() |
|
Ali ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 07 Mart 2009 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
Kısa süre içerisinde konu eklenecek.
İyi forumlar.
|
|
Tuning sitesi değil marka sitesidir.
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |