![]() |
|
207 kısa far aydınlatma sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emirksk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2020 Saat 22:15 |
Öncelikle iyi akşamlar.
1 yıldır 2007 model 207 1.6 hdi premium kullanıyorum, aldığımdan beri geceleri kör sürüş yapıyorum, Hiç istemediğim halde sisleri ve uzunları yakmak zorunda kalıyorum. (Karşıdan gelen yada önümde bir araç olduğunda kapatıyorum) Denediklerim far temizliği, mercek temizliği serviste yapıldı ben de yanlarındaydım. Ampulü değiştirip önce kaliteli led ampul, sonrasında led ampulü çıkarıp philips xtreme vision halojen ampul taktım ama hala akşamları kör gidiyorum. Serviste bir abi denk geldi, bu sorun yüzünden 207 sini satmış. Sosyal medya gruplarında da zaman zaman denk geliyorum kısa farların aydınlatmadığı yönündeki şikayetlere. Kronik sorun olarak mercekler işlevini yitiriyormuş. Son çare tanıdık servis kasko yenilemesinde farları grup olarak değiştirmeyi teklif etti. Mercekler halojene uygun olduğu için halojen ampulden başka takmak istemiyorum. En kötü sıfır far grubu edinceğim bu ay sonu. Bundan önce size danışmak istedim.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın farlarının durumunu gönderirsen bir yorum yapalım
|
|
![]() |
|
emirksk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
buyrun hocam, sağ far camındaki çizikler dışındaki lekeler yağmur sonrası oluşan lekeler. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |