![]() |
|
Silecekler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bayer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2019 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2019 Saat 15:33 |
Merhaba arkadaşlar
207 aracımda sileceklerin değişim vaktinin geldiğini düşünüyorum. Marka veya yer tavsiyesi var mı?
|
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şok dan aldım. Fiyatı çok uygundu 2 yıl dayandı. Onun haricinde valeo, bosch tavsiye ediliyor. İnternette bol miktarda sahtesi olduğundan bauhaus, metro gibi bilindik yerlerden almak lâzım. Millet iyice allahsız kitapsız oldu.
|
|
![]() |
|
Bayer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2019 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
bilmediğimden soruyorum daha önce almadım da. Belirli ölçüsü santimi kalınlığı uzunluğu var mıdır sileceklerin? Ön ve arka cam için sorarlarsa ne diyeyim?
|
|
![]() |
|
omerb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
sileceksepeti.com dan alabilirsin. Sen araç marka modelini söylersen onlar sana seçim yaparlar. Telefonlarını arayabilirsin.
Ben bocsh eco aldım. Muz silecek değil. Diğer metal olanlardan. Bayağı sessiz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |