![]() |
|
Dijital Klima Ekran Filmi Değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ucanturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2014 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2019 Saat 14:25 |
Dijital klima ekranı daki çoğu karakter silindi. Yaptığım ayarları göremiyorum. Yaygın bir problem sanırım. Çözüm ekran filmi değişimiymiş. Nette çok araştırdım ama ingilizcemin yeterli olmayışından mı bilemiyorum sonuca ulaşamadım. Filmi yurtdışı dan temin mümkün.
Filmin nasıl değişeceği konusunda yardımcı olursanız sevinirim...
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu işinizi görecektir muhtemelen ama montaj videosu için araştırma yapmak lazım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ucanturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2014 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
aynısını aldım. Video bulamazsam kendim deneyeceğim artık
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
çok zor bir yanı hocam aslında paneli 4 adet t20 tork vide tutuyor. dijital olduğu için arkasında soket var sadece. ondan arka ve ön bölüm tırnaklı birleştirme biraz dikkat ile sökülür. tabi lcd bağlandığı kart kablosu leyim ise sıkıntı olabilir geçme ise daha rahat olacaktır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
bugün yeni ekranı taktım. Çok güzel oldu.
Böyle sıkıntısı olanlar yeni ekran almadan önce parçaları dağıtıp bağlantıları asetonla temizlerlerse çözüm olabilir. Özellikle zebra strip denilen esnek iletken inin altını üstünü asetonla hafifçe silin. Düzelebilir diye düşünüyorum. Olmazsa ekran alırsınız.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |