![]() |
|
207 aküden iceri kablo çekmek |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
scar1ove ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2019 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2019 Saat 19:17 |
daha önce yapan oldumu bilmiyorum amfi için yapan olmuştur belki. ben akünün artısından aracın içine kablo çekmek istiyorum biryeri delmeden. direksiyonun solundaki sigorta kutusunun oraya kablo çekebilirmiyim acaba. aküye anahtar taktım on off. icerden acıp kapatacağım tamir olana kadar. anahtarı akünün üstüne yerlestirdim fakat herseferinde kaputu acmam gerekiyor. kabloyu nerden cekebilirim acaba
Düzenleyen scar1ove - 15 Aralık 2019 Saat 19:18 |
|
![]() |
|
omerb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hakan inan bende bilmiyorum. Ama öyle geniş bir yer olsa eminim ki sen şimdiye bulmuştun. Çbemce akü kablosuna anahtar bağlayıp içeri alma. Sonuçta elektrik tesisatı. Sen işini iyi yaparsın ama, aracın evveliyatını bilmiyorsun.
Eğer kapalı garajın vs varsa. Yan binada falan da olur. Bir süreliğine aracı oraya park et. Soruna bakmaya devam et. Çözüm yolumdasın
|
|
![]() |
|
scar1ove ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2019 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
haftada bir bakabilyorum kapalı garaj olmadıgından soguk havada fazla detaylı bakılmıyor. o yüzden adım adım halletmeye calıscam. simdilik gecici cozum olsun diye düsündüm
|
|
![]() |
|
aküden iceri kablo cektim direksiyonun oraya cıkıyor. aracın icindeki sigorta kutusunun sağ arkasında alttan bakıldığında görünen kablo yolu var o delik fren yağının altına cıkıyor direk akünün oraya. delikten kabloların arasından kablo iteleyip önden cıkarılıyor. lazım olan olursa foto atıcam konuya
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |