![]() |
|
ARKA CAM BUZ ÇÖZÜCÜ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
a41109 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2019 Konum: YOZGAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2019 Saat 08:16 |
Arkadaşlar günaydın,
Bulunduğum yer geceleri çok soğuk olmaya başladı.Sabahları arabayı buz tutmuş halde bulmaya başladım.Arka buz çözücü düğmesine bastığımda ışığı yanıyor ama sanki çalışmıyor gibi geldi bana.Kim bakar, nasıl tamir edilir?Kendim yapabilir miyim?Çalıştıktan bir süre sonra arka cam buğu oluyor.Normal mi?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Günaydın muhtemelen rezizstans da bir sıkıntı olabilir siğortasını kontrol edin hocam. birde çalıştırdıktan 1 dk sonra foto çekip hızlıresim.com yükleyip gönderebilirmisiniz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
a41109 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2019 Konum: YOZGAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
teşekkürler.
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arka camda film varsa film çeken arkadaşlar falçata ile rezinstansin tellerini kesmiş olabilir benimkinin de yarısı çalışıyor yarısı çalışmıyor baktım film çeken arkadaşlar ya kesmiş yada filmi sıyırma esnasında kazımış iletken telleri siz siz olun arka cama film yaptırmayın iletken kalemler var eğer dediğim gibiyse bu kalemlerle üzerinden geçebilirsin belki işe yarar
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
Evet arka camda film var.
|
|
![]() |
|
xRoot ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2018 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
Arka camda film varsa maalesef rezistansı çöp ediyor. Benim de arka cam buz çözücü çalışmıyor ve bazen ciddi sorun oluyor bu durum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |