![]() |
|
Engine management system faulty |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bayer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2019 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Şubat 2020 Saat 18:02 |
Geçen hafta çarşamba günü bu uyarıyı aldım trafikte seyir halindeyken. Bir süre panelde ünlem gözüktükten sonra kayboldu. Araba sorunsuz çalışmaya devam etti. Uyarı çıktığında da bir sorun yoktu. Bugün(cumartesi) gene aynı uyarıyı aldım. İlk uyarıdan sonra 430 km yol gittim. Araçta hiçbir sorun yok. Sorunsuzca çalışıyor ama uyarı devam ediyor. Sizce ne olabilir
|
|
![]() |
|
FatihBall ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FatihBall
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracınız anlık motor elektroniği ile alakalı arıza kodu paylaşmış sorunun net ortaya çıkabilmesi için orjinal arıza tespit cihazına baglanması gerekmektedir
|
|
![]() |
|
Bayer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2019 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bugün ustaya götürdüm. fan rezistansının değişmesi gerekiyormuş. değişince halloldu.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilgilendirme için teşekkürler.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |