![]() |
|
Aux portunu açacak usta |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
burhanozdes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2019 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burhanozdes
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2019 Saat 22:30 |
Arkadaşlar selamlar.
İstanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum. Aracımda aux bulunmamakta. yazılım ile aktif etmek gerekiyor. istanbul anadolu yakasında aktif edebilecek usta arıyorum. servisler çok uçuk fiyatlar veriyor.
|
|
![]() |
|
scar1ove ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2019 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın modeli kac acaba?. aux torpitoda benim donüştürücü kablo lazım oluyor sadece. teybin arkasından cıkarcaksan ona kablo gerekiyor
|
|
![]() |
|
edmar0707 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2019 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı edmar0707
![]() ![]() ![]() ![]() |
o dönüştürücü kabloyu nerden temin edebiliriz
|
|
![]() |
|
scar1ove ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2019 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
alış-veriş sitelerinde bulabilirsin tos fiş bi tarafı. Diğer tarafı kulaklık ucu. Benim elimde vardı genelde ses sistemlerinde kullanılıyor. Aux kablosu olarak aratırsan çıkar bence
|
|
![]() |
|
yldrmcbb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
rd4 teypler için bluetooth modülü konusunda bilgisi olan varmı ? geçen dikkatimi çekti.
ve gayet pratik görünüyor. bu durumu tecrübe eden varmı ? |
|
![]() |
|
murat_kdc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2019 Konum: Bandirma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat_kdc
![]() ![]() ![]() ![]() |
Selamlar,
Ardunio bluetooth modulunu 20 lira alip teybin cikislarina lehimle baglandim. Teybin beslemesinden de besleme verdim. Kontagi acinca telefon otomatik baglaniyor ve cok memnun. Yalnizca teypte mikrofon ozelligi olmadigi icin gorusme yapamiyorum. Youtubeta nasil yapilacagini bulabilirsin. Murat.
|
|
![]() |
|
emirksk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
Merhaba hocam, elimde bir projemden kalan bluetooth modülü var bağlantıları nasıl yaptınız yazabilir misiniz? Diagbox aktifleştirme gerekiyor mu, otomatik source tuşundan geçiş yapabiliyor muyuz? Teybe aux kablosu bağlı jakın ucundan rxd txd ve şaseye uygun bölümü bulup modüle bağlantı yapsak aynı işi görür mü acaba?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |