![]() |
|
yokuş aşağı fren sertleşti? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
blue42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 226 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2013 Saat 19:53 |
||
bugün belli bir hızla 90km gıbı hızla hafıf tozlı yolda yokuş aşağı gıderken frenın sertleştiğini hissettim endişelendim . arkadaşa sordum tozlu yolda olabıleceğini soledi, kolay kolay fren mekanizmasına bişey olmayacağını söyledi , acaba öyle mi? baktırmalı mıyım? bunu yaşayan var mı?
|
|||
207 hdı comfort
|
|||
![]() |
|||
blue42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 226 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
??
|
|||
207 hdı comfort
|
|||
![]() |
|||
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
||
Daha önce açılan konulardan alıntıladım. Belki faydası olur.
|
|||
![]() |
|||
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||
Çok garip fren şişmesi gibi sertleştiyse tozla falan alakası yok onun bende fren hidroliğine baktırmanı önerırım fren işi şakaya gelmez ...
|
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
|||
||
hocam frenın araç çalışmadığında sertleşmesi normal, şuan aracı surduğumde yokuş anı kadar sert olmadığını farkettım. ama eskısı kadar yumuşak mı tam anlayamadım ,ya da ben mı pımpırıklendım bılemedım ,hıdrolıkten te olabılır bı bakıyım yarın da .
|
|||
207 hdı comfort
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |