![]() |
|
gösterge motoru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bysarsıntı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2013 Saat 22:10 |
resimdeki motor lazım varsa 2 tane ama 1 tanede işimi görür. elinde olan yada satan biyer varmıdır bunu....
![]() |
|
2001 206 XT 1.6 16V
Önünü Görmeden Sollama Eve Acı Haber Yollama... |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çıkmacılara git komple göstergeyi al onun dışında hiç şansın olacağını düşünmüyorum..
|
|
![]() |
|
theyet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2013 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
aynen errör katılıyorum :(
|
|
![]() |
|
bysarsıntı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
![]() ![]() ![]() ![]() |
sadece devir göstergesi için 200 tl vermek istemiyorum hocam hız göstergesini tamir ettim çok güzel oldu fakat hız göstergesini yapamadım...
|
|
2001 206 XT 1.6 16V
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
hız göstergesinin motorunda bir kırık çıkık falan mı var?
yani sadece o parçayı bulabilmen çok zor :(
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
![]() ![]() ![]() ![]() |
pardon yanlış yazmışım hız göstergesi motoru tamamdır. devir göstergesinin tekerini takarken ısıtarak deldiğim demiri yanlış yerden deldim sanırım oturtamadım.
motorlarda herhangi bir kırık fln yok sadece tekerin oturduğu plastik ayaklar kırıldığı için çalışmıyor ztn tamir ettiğim yer orası.
|
|
2001 206 XT 1.6 16V
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |