![]() |
|
Araç Camından Kurumuş Sticker Nasıl Çıkartılır? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
By_Akademisyen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2013 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı By_Akademisyen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2013 Saat 21:55 |
Aracımın arka camında peugeot servisinin stickeri yapıştırılmış 5-6 senedir orada durduğu için artık katılaşmış, bir kısmını çıkartım ama bir kısmı sert bir şekilde yapışık duruyor. Nasıl çıkaratabilirim?
|
|
''Life is better without fear ''
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben plakalardaki çift taraflı bantları (Bant leke ve izlerini) ispirto ile temizlemiştim sıfır gibi olmuştu elınızde varsa deneyın yapışkan maddelerı çözüyor.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
![]() ![]() ![]() ![]() |
permatik ile kazıyarak çıkarmıştım ben de
Düzenleyen KenBlockJR - 21 Haziran 2013 Saat 22:08 |
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
bi fısfıs pompaya blaşık detarjanı ile köpüklü su yap sonra sık cama bol su ile falçata yardımı alarak kazı tabi camda film yoktur sanmıyorum olacağını arka camdaysa rezistansa dikkat et yeter
|
|
![]() |
|
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
selülozik tineri bir bez yardımıyla sticker olan bölgeye yedir çok rahatlıkla gevşeyecek ve temizlenecektir.
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
aynen tiner hocam rezistansa dikkat et ama
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Cam filmi olsun sticker olsun alkollü suyu çok sever hemen kendilerini salarlar. Su ile seyreltilmiş saf alkolü yeterli miktarda kenarlara etki edecek şekilde püskürtün nem tutmamayn bir bez yardımı ile etkilemesini sağlayın sonra kendini bırakacaktır.
|
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
selülozik tiner ;)
|
|
206+ hdi
|
|
![]() |
|
bysarsıntı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
sıcak su ile ovalayarak rahat bir şekilde çıkar hocam. tinerle gazla falçatayla uğraşma cam filmini kesme bşboşuna...
|
|
2001 206 XT 1.6 16V
Önünü Görmeden Sollama Eve Acı Haber Yollama... |
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
cam sil sık sonra jilet ile kazı.çizilme falan olmaz.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
konyalı42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2013 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı konyalı42
hiç uğraşma bence al eline fön makinasını güzelce ısıt sonra tırnak yardımıyla bile kolayca çıkar ben hep öyle yaparım.sonuç mükemmel olur.
|
|
![]() |
|
By_Akademisyen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2013 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı By_Akademisyen
Stickeri bahsettiğiniz gibi isporto döktüm jilet ile kazıdım arka camdakı kırmızı şeritlerin bir kısmı 1cm felan zedelendi ve cok az koptu gibi yani bir sıkıntı cıkarmı??
|
|
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
insallah o kirmizi serit dedigin arka camdaki rezistanslar degildir.ve insallah kopmamistir
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı By_Akademisyen
Arka camdaki kırmızı yatay çizgiler sanırım rezistanslar. Ama çizgilerden bir tanesinin birazı zedelendi. 1 -2 cm felan. Bu sorun yaratırmı?
|
|
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
o rezistans iptal olur o bölüm çalışmaz.
arka cam riskli olduğu için ısıtarak sticker sökülmeyi denenmeli. Isı tabancası yoksa güneşin altına bırakılıp daha sonra sökülmeli geri kalanıda alkolle silinmeliydi konuyu gec gördüm kusura bakma. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |