![]() |
|
Kaporta ''Porçöz''den dolayı zarar gördü.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
phoenix.1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: Sultangazi -İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phoenix.1905
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2013 Saat 19:37 |
|
Arkadaşlar dün aracımın yakınında harç pompasının patlaması sonucu harçlar sıçramış. Bugün harçları nasıl çıkaracağımı düşünürken biraz araştırdım ve Porçöz markalı kireç sökücü ile temizlemeye kalktım ve temizledim. Ancak bazı yerlerinde çok uzun süre kaldığı için boyaya zarar verdi. Boyanın üst tabakası (insan derisi gibi) soyuldu. Ama alt tarafta kendi rengi halen mevcut. sadece soyuk duruyor.
Aracı yakın zamanda pasta-cila yaptırmaya götürecektim. Size sormak istediğim böyle soyulmuş boyayı pasta cila ile gidermek mümkün mü?
|
||
Peugeot 306 xr platinium (2001)
|
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
boya olmadan olmaz artık
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
phoenix.1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: Sultangazi -İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phoenix.1905
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hmm olabilir.. teşekkür ederim yanıtlarınız için..
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phoenix.1905
|
Arkadaşlar bu vernik olayı kafama yattı.. Ancak local olarak vernik yapan yer var mı? Avrupa yakasında tanıdığınız usta vs. Sultangazi'de oturuyuyorum..
|
||
|
||
![]() |
||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
|
auto king varsa bölgenizde yaparlar. fakat biraz tuzlu fiyatları sanırım.
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
çok ilginç, ben 1 ay kadar porçöz kullandım gti de, evet ek yapılan boyalarıda kaldırdı ama hiç zarar vermedi, jantlarımada domestos ve kirçöz sıkıyorum fırçalıyorum sacede ek yapılan boyalar gitti jantlarda çizikler belirginleşti.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
emre selda olarak mı aziz olarak mı gelem :D :D :D :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phoenix.1905
|
Üst antenin hemen yanında yaklaşık 10-15 cm bir yüzey. kaporta boyacılarada gidip sormak istemiyorum. Ne zaman bi yeri göstersem ''Abi boyadan başka çaresi yok diyorlar'' Kaskomdan dolayı Autoking mini onarım kullanım hakkım olacak önümüzdeki ay. Acaba mini onarım paketine dahilmidir? Sonuçta Boya onarımı ve vernikleme hizmeti mevcut.
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |