![]() |
|
Klima Problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
neon44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2013 Saat 23:44 |
sevgıli dostlar herkese iyi forumlar dilerim aslanımla alakalı bır sorunum var yardımcı olursanız sevınırım pazar gunu aslanın klima bakımını yaptırıyım dedım oto pratıkte gaz ve bakım 99 tl ye yaptırdım orda kontrol edıldı gayet guzel sogutuyordu memnun sekılde ayrıldım fakat bugun aksam hanımla hastaneye gıderken acıyım dedım ac ye bastım klima devreye gırdı ama soguk gelmedı tekrar ac ye basıp kapattım sonra durdum tekrar denedım ama yıne aynı 2 dk sonra tekrar denedıgımdeyse bu seferde sogutmaya basladı ve yol boyuncada bır sorun cıkmadı sız degerlı dostlardan rıcam cok kafama takıldı neden olduguna daır bılgınız varsa paylasırmısınız tesekkur ederım saygılarımla
|
|
![]() |
|
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben geçen yıl yeterince soğutmuyor diye klima bakımını yaptırdım ertesi gün hiç soğutmamaya başladı bakım yaptırdığım yere götürdüm manyetik kavramanın içindeki diyotun yandığını söylediler ilk başta baştan savma yapmışlar ertesi gün yine aynı sorunu yaptı tekrar götürüp başlarında bekledim manyetik kavramanın içindeki izalasyonu temizleyip arızayı giderip tekrar izalasyonunu yenilediler şükür şimdilik bi sorun yok. araç çalışırken kaputu açıp sen kavramanın olduğu yere bakarken biri klimayı çalıştırsın eğer kavrama devreye giriyorsa seninki başka bi sorun olabilir.kesin olmamakla birlikte benim fikrim bu.
|
|
![]() |
|
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
bende de klima açıkken aracın sesi değişiyor. klima motoru mudur anlamadım ama içer kadar geliyor ses. sırf bu yüzden klima açmıyorum..
|
|
206 1.4 feline 2006 model
|
|
![]() |
|
neon44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
kardesim benim klima devreye gırıyor onda problem yok sorun sadece yazdıgım gıbı
|
|
![]() |
|
ondercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
klima sisteminin tam sogutması için öndeki fan motorunun çalışması lazım ne kadar kompresör devreye girsede fan motoru çalışmazssa tam sogutma olmaz.belki klimayı açınca fan çalışmamış olabilir.klimanın borusunun üstünde basınç müşürü var.eger basıncı algılamadıysa fanı çalıştırmamış olabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |