![]() |
|
PASTA CİLA KAMPANYASI YOK MU? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2013 Saat 16:20 |
arkadaşlar.yaz geldi.pasta cila fiyatları nelerdir?nerede yapılır?nerede işçilik güzeldir?yaptıran var mı bilen var mı?tavsiye edelim....
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben bu sahibinde deki hizmet ilanlarında görüyorum. cila bakım falan ya da iç dış temizlik fiyatlarda gayet uygun İstanbulda olsam kesin dükkanlarına gidip konuşurum nedir?, ne değildir? diye bi incele istersen.
bide artık bu işler sanırım kişisel uygulamalara girmeye başladı gibi. herkez kafasına göre bi cila alıp elle yada 100 liralık aletlerle uyguluyor.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
fırsat sitelerini kovalamak lazım ya
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
![]() ![]() ![]() ![]() |
En güzeli özdilekten hızlı cila alıyorum ve bir kutu pasta ile üstübü alıyorum toplam hepsi 25-30 tl tutuyor. Kendi el emeği göz nurum ile inceden manuel geçiyorum. Hem boya katmanı incelmemiş oluyor ;)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
arkadaslar ben koctastan polısaj makınesı aldım kafama gore yapıom bıde cıla aldım belco:) fıyatı cok uygun makınanın 40 lıra falandı:)
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
ailece kendi işimizi kendimiz yaparız elimizden geldiğince ama işi bilen birinin yapması pasta cila işini bence daha iyi olur..
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
walla beyler ıs basa dustumu adamlardan daha ıyı yapılıo adam azcık malzeme sıkıo hadı yallah ver 100 kagat ben bı arabada bı belco cılayı bıtırıom gonul ferahlıgınla bınıom:)
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Ben her yaz mtv ödemesini kampanya veren bankalardan yapıyorum, sonra gidip indirimli pasta cila yaptırıyorum. MTV kampanyalarını beklemekte fayda var..
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
Acemi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2013 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
Merhabalar.
MTV ödemelerinde kampanya veren banka mı varmış, ilk defa duyuyorum. Hangi bankalar yapıyor bu kampanyaları ve indirim ne kadar? Bilgilendirirseniz sevinirim. |
|
Öğrenmem gereken çok şey var.
PEUGEOT 2005 model 206 HDI |
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
hafta sonu ctesı gunu koyulduk bızde calısmaya;
arabayı normal yıkama yaptık,sonrasından tıner gıbı bır madde ıle tum dız yuzeyı ve camları temızledık 3,30 saat surdu.sonrasında pasta+cıla yaptık 3saat,arkasına sungerler kopukle bır guzel yıkadık 1 saate,arkasına guzelce bır cıla daha attık 2 saat falan sonuc asagıda.cepten cekılmıstır arac hala aynı parlıklık devam etmektedır.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
bu arada yanlıs anlasılmasın stıcker yenıden temın edılıp yapıstıracagım :)
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
bu hafta sonu ımkansız toplantı var :( konuyu gordum de on numara olurduda ımkansız gıbı bırsey salıh ya..
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
cilayı alıyorum kendim yapıyorum cilayı.cilayada para verirsek yandık :))
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
2 senedir garanti bonustan ödüyorum mtv yi taksitle, sonaxla anlaşmalıydı 99-180 tl ye pasta cila klima temizliği falan yaptırdım. Temmuz ayında bankalar mtv kampanyalarını açıklar. İndirimi mtv ücretine değil kampanya yaptığı ürüne yaparlar...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
3 pasta attırana cila bedava
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
zimziyah olmuş. çok fena..
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
konusu açılmışken hangi cilaları kullandığınızı da yazın fikrimiz olsun bari :)
beyaz olmayan araçlar için collinite 915 wax ı tavsiye ediyorum dehşet birşey. pasta işini kendiniz yapmayın yeltenmeyin derim. hatta uyduruk biryere değil profesyonel bir yere yaptırın derim. cilayı istediğiniz gibi yapın elle ayakla makineyle :)
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |