![]() |
|
Teyp çalışmıyor ölü Peugeot 207 benzinli 2008 mode |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Selimhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2025 Konum: Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2025 Saat 03:09 |
Selamünaleyküm arkadaşlar bir ay kadar önce benzinli 207 Peugeot aracım çalışmadı ve diğer başka bir arkadaşla ara kablosu ile çalıştıralım derken akünün kutup Başlıklarında Yanıldık ve sonuç şarj dinamosu öldü😔 Yeni şarj dinamosu taktırdım aküyüde de değiştirdim yeni akü taktik fakat ekranda teyp açılmıyor ayarlar filan var( fakat Her zamanki kullandığım teyp açılmıyor mp3 hiç işlem yapmıyor teyp’le alakalı hiç hiçbir şey yok 😔acaba sigortasımı patladı? Ne yapmak zorundayım fikriniz var mı? acilen bu teybi çalıştırmam lazım çünkü zihensel engelli yetişkin kardeşimi gezdiriyorum bu araçla ve müzik istiyor her zaman .yıllardır bu arabaya bindiği için alışkın .Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |