![]() |
|
306 platinium 2001model |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Buspiron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2014 Konum: Tekrdağ/sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2015 Saat 15:25 |
Merhaba arkadaşlar internette araştırmalarım sonucu 306 platinium aracım için air intake ( hava filtre kiti ) bulamadım bulduklarım 106 ve saxo modelleri içindi 306 ile iligli bir tane daha buldum onda ise gti için oldugunu ve kit in yerleşmede sıkıntılı oldugunu söledi satıcı arkadaş..
orjinal birşey istememin sebebi ise : motordan cıkan bi boru var sanırım yağ için yapılmış olan hem onun görevini yapması hemde güzel bir görünüm ve ses tabiki .. yardımcı olursanız sevinirim (306 platinium 1.6. 2001 model ) |
|
2001/1.6/80-100Hp/306/platinum
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Usta yağ için yapılmış olan o borunun ucuna krank filtresi bağlayıp boşta bırakanlarda var teknik olarak bilgim yok ama denk geliyorum bu şekilde yapanlara diğer yönden yine açık hava filtresi için kullanılan boruya delik açtırıp orjinal sisteme sadık kalarak aynı şekilde montajını yapanda var.Kitlerin ilgi çekici yanı var ama açıkçası ben pahalı buluyorum gerçekten profesyonel olanlar dışında parça parça toplayarak daha ucuzada mal edilebilir kit olarakta alınabilir tabi tercih meselesi bu.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |