![]() |
|
Pejo 307 Aşırı yakıt tüketimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kzm_ky ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2021 Konum: Sincan ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2021 Saat 14:16 |
Selamın aleyküm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 3-4 ay önce 2004 otomatik 1,6 pejo 307 aldım. Aractan tek şikayetim aşırı yakıt tüketimi onun dışında hiç bir sorunum yok. Son zamanlardan sonra araç lpg de 1,100 kuruş benzinde 1,250 kuruş yakmaktadır. Sizce bu degerler normal mı ? .Lpg ile benzin arasında çok fark olmadığı için aracı benzinde kullanıyorum. Ankaradayım bu konuda bana yardımcı olacak varmı .Şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam aracın fabrika verisi aşağı yukarı 100 km de 10 litre.
Tabiki normal kullanımda bu giderek artar. Yani normal görünüyor. Artık 1 liranın altında yakan araç yok. Çoğu kişi artık lpg almıyor ben de dahil. Bunlar daha iyi günlerimiz
![]() |
|
![]() |
|
Pejo307Sahibi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2022 Konum: İstanbul-Avcıla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Pejo307Sahibi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
lpgnin yakıtınıza gözle görülür bir etkisi oldu mu? Ben de 2003 xr 307 otomatik aracım için lpg düşünüyorum, çok yakıyor.. Ancak hala emin olamadım, değer mi diye..
|
|
Peugeot 307 1.6 benzinli 2003 model
|
|
![]() |
|
kzm_ky ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2021 Konum: Sincan ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle Merhaba ,
Hocam o zamanları aracın şanzumanında sorun varmış şanzumanı yaptırmıştım. 15 bin TL gibi bir masraf yaptım ondan sonra yakıt otomatikmen düştü. Keşke sorunun şanzumandan olduğunu bilseydim önceden yaptırırdım. O zamanları arabadan soğumuştum satmayı bile düşünüyordum. Şimdi binmeye devam ediyorum. Yakıt olarak kmde 1.200 kuruşu geçmiyor ankara trafignde .Gerisini siz dününün .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |