![]() |
|
307 multimedia marka önerisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
serhan86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mart 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mart 2016 Saat 16:24 |
Merhaba Arkadaşlar;
2006 model 307 aracıma koltuk arkası 2 adet led ekran ve multimedia ekran taktırmak istiyorum. hangi marka yada markaları önerirsiniz. |
|
![]() |
|
mimit ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bütçe nedir? yani pioneer multi medya ile uzak doğu ürünleri bir değil malumunuz, ön panel için android tabanlı bir şey almanızı tavsiye ederim,obd2 adaptörü ile android marketten ücretsiz edinilecek uygulamalar ile oldukça kullanışlı ve güzel bir sistem edinmiş olursunuz, arka tarafa yerleştirilecek monitörler ise kendinden usb girişli olursa ve ön panelden ayrı çalışma özelliği olursa iyi olacaktır, kalabalık aile yolculuklarında diğer türlüsünde sorun yaşana biliyor tecrübe ile sabit :) birde kulaklık desteği.
peugeot 308 de araca önzel navitech nx 217f ana ünite ve navitech boyunluklara birleşik monitör kullanıyordum, ana ünitenin vin ce işletim sistemi mp3 menüsünde sorun yaşatıyordu ama genel anlamda navigasyon kullanımında falan sorun yaşamadım. |
|
![]() |
|
serhan86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mart 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Cevap için teşekkür ederim.Pek anladıgım bir konu değil açıkçası o nedenle nerden nasıl alınıp nerede montaj yapılacak bilgi toplamak istiyorum.
Bütçe konusunda olabildigince hesaplı bir şeyler arıyorum. yani 1000 lira gibi olurmu bilmiyorum ama olursa benim için çok iyi bir rakamdır. |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
şöyle bir ürün tarcih edilebilir.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-navix-nvx-8903-dhd-peugeot-307-uyumlu-navigasyonlu-oem-teyp-145824913/detay
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
mimit ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 145 |
ikisi 1000 tl civarı bulunur belki ama kalite dayanıklılık tartışılır bu rakama monitörler oratalam 650 750 tl arası bir o kadar da ana ünite olacak desek bile 1200 1300 lira sadece ürün bedeli oluyor. bunlar olmuşken geri görüş kamerası falanda olmalı tabi. şuan için bütce bu civardaysa biraz daha bekleyip tek seferde kaliteli bir şekilde sistemi kurmak daha güzel olur bence.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |