![]() |
|
Kumanda |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozgorh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Şubat 2016 Saat 07:46 |
Merhaba arkadaşlar aracım 2003 model sony marka teyp var A40UI model teyp bu teypte aracın kendi kumandasını kullanabilirmiyim acaba yardımlarınız
|
|
![]() |
|
ozgorh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yomu bir bilgisi olan
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İnternetten bakman lazım, çoğu teyp uyum sağlamıyor kumandaya. Sanıyorum ki belli başlı bi kaç model var uyum sağlayan. Bi aparat ile aktif ediliyor kumanda
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı seri değil ama benzer bir teyp kullanıyorum bende zamanında araştırmıştım hazır bir aparatla direksiyon kumandasını kullanma imkanı vardı.W/R çıkışı varmı kullandığınız teypte.Ayrıca bu tarz uygulamalar yapan kişiler sipariş üzerine el yapımı çeviriciler (devreler) de yapıp gönderiyorlar bence araştırın veya denk gelirse dediğim gibi yapan bulursanız konuşun derim.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |