![]() |
|
usb+sd destekli araç için mp3 player |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | ||
nedim83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben gg'dan almiştim..117ye almiştim..
|
||
PEUGEOT 206 FEVER 1.4 hdi
|
||
![]() |
||
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
3o6 ya olmuyor :( arabamdaki teybi söktüm orijinalini kullanmak için satıyorum, bunun gibi bir şey arıyordum)
|
||
ph2 stock 306 gti
|
||
![]() |
||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
|
Senin aracın pedalları ters tarafta... Ülke mi farklı araç mı?
|
||
![]() |
||
semsword ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2009 Konum: Bakırköy/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
|
Selamlar. Dün aldım Audio System 120TL'ye, mavi soketin yanında iki tane de "gnd" yazan siyah kablo çıkıntısı var. Mavi soketin yeri belli de bu kablolar nedir? Aleti hala çalıştıramadım. Acaba peugeot planet olan her tükkan tanıtma işini yapar mı? İlla ki peugeot servisine mi gitmeli (Bakırköy'deyim, Berke Peugeot var burda ama adamlar deli gibi yoğun, bununla ilgileneceğini sanmıyorum)
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Bu iş için yetkili servise gitmeye gerek yok. Özel serviste taş çatlasın 20TL'ye yaparlar.
|
||
![]() |
||
semsword ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2009 Konum: Bakırköy/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
|
Eyvallah...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
|
||
![]() |
||
|
Google'da kısa bir araştırıp bulduğum en ucuz yerden aldım. Eve de yakın bir dükkanmış, elden aldım. Ama peugeot'lara montajı biz yapamıyoruz demişlerdi... Tanıtma konusunda bir yer var aklımda. Oraya bi uğramayı düşünüyorum. Perşembe/Cuma/Cumrtesi olabilir. İnşallah aleti çalıştırırsam nasıl yapıldığını yazıcam.
|
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
o sordugun kablolar şase için. onları birbirine takacaksınız..
ayrıca her planet olan servis cd box changer vb ni açamıyor. anlamak istemiyor.
en güzeli servise gitmen. servis daha bakarken anlıyor hemende yapıyor.
|
||
![]() |
||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
|
İyicene kafam karıştı Düzenleyen okan77 - 08 Haziran 2011 Saat 12:43 |
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
neresindde kafan karışstı??
|
||
![]() |
||
|
Bugün sordum özel servise, ısrar etmeme rağmen "abi biz program yükleyemiyoz, tanıtma yapamıyoz" dediler. ![]() Servise gidicem artık.
Düzenleyen semsword - 10 Haziran 2011 Saat 20:12 |
||
![]() |
||
taskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
|
30 tl verince anlıyor. Bilgisayara baglayıp tarama yapıyorlar fakat cihazı baglayın ve servise öyle gidin usb si felan taklı olsun programdan sistem taraması yapıyorlar yenı donanım bulundu gibi bir şey çıkıyor ve kabul edince işlem tamam ama bıraz nazlanıyorlar... |
||
Peugeot 206 1.4 hdi look
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Aldığım ürün bunun aynısı... Bugün tanıtmak için özel servise gittim, yapamıyoz dediler. Ordan BERKE PEU'ye gittim, araba bilg.a bağlandı yarım saat çabaya rağmen teyp bile görünmedi. BERKE PEU'nun teypcisine gittim, çalıştıramadı (aleti başka bir teybe bağladılar, direkt çalıştı, ses de süper net) (nasıl çalıştığını görünce de ayrıca bi hayran oldum alete) Aldığım yere götürdüm, bildiği teypciye yönlendirdi, çalıştıramadı. Başka bir bağlantı uyar falan dedim, "uymaz, bu teybe sadece bu olur" dedi. Galiba benim teypte bir sorun var... Aleti iade ettim... Bu defteri kapattım...
|
||
![]() |
||
nedim83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
|
:)..sağ tarafta da pedal var..özel direksiyon dersi veriorum |
||
PEUGEOT 206 FEVER 1.4 hdi
|
||
![]() |
||
higungor ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2009 Konum: Fatih - İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
|
cd changer söküldü cadence marka yerine bir kutu ve cadence marka usb okuyucu maontajı takıldı tanıtımı yapıldı toplam tutar 200 tl
|
||
535 3032966
2005 307 xt |
||
![]() |
||
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|
Fiyat güzel. Bugün xcarlink'in İzmir bayisini aradım. Montaj dahil 300 TL istiyorlar...
|
||
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
||
![]() |
||
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|
cadence ve audio markalarını İzmir'de satan bir yer bulamadım internette. Bilen var mı?
|
||
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
||
![]() |
||
|
Güle güle kullanın... Benim teypte çalışmadı. Neredeyse başka bir çıkma orj. teyp alıp ona takıcam aleti.... Bu arada benim teyp bundan; elinde fazladan olup da satmak isteyen olursa almak isterim...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |