![]() |
|
Peugeoto 207 sürekli fan çalışma hatası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Klln4 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2020 Konum: Niğde Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2020 Saat 13:00 |
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bi konu hakkında fikrinizi almak istiyorum. 207 1.6 vti dynamic 2008 model arabam var aracın ilk başta bobinleri de sıkıntı meydana geldi bobin ve bujileri değiştirdim. O sırada fan sürekli çalışıyordu kontağı actıgımda ya calısıyo ya da bi kaçdakka sonra fan açılıyo arada bi duruyor ama çok kısa mesafe de bile devreye giriyor, kontağı kapattığım zamanda fan hemen devreye giriyor ve bin 5 dakika kadar çalışıyor. Fan çalışırken kontağı açarsam duruyo hareket ettikten bi kaç dak sonra çalışabiliyo kafam çok karışık hararet müşürü değişti ama fan için bi faydası olmadı.
|
|
![]() |
|
omerb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar aramıza hoş geldiniz. Eğer araç hararetinde bir sorun yoksa, yağ kapağına bakın.
Yağ kapağı gevşek, veya tam yerine oturmamışsa motor kendini korumaya alıp böyle şeyler yapabiliyor. Başına gelen arkadaşlar var. Öncelikle bunu kontrol edin. Sorun devam ederse bakalım tekrar. |
|
![]() |
|
Klln4 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2020 Konum: Niğde Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Teşekkür ederim öncelikle, yağ kapağında bi sıkıntı görünmüyor ama şöylembi durum var bi yerden motorun yan tarafından yağ kaçırıyo sanki , daha önce de fan çalıştığında bu yağı temizlediği de fan durmus bidaha da böyle hata vermemişti ama şuan bu devamlı hale geldi.
|
|
![]() |
|
omerb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
Yağ kaçağından olacağını sanmıyorum. Kısa devreye yol açacak bir yerde değil.
Klima tuşun kapalı değil mi.? Fan rölesi de arızalı olabilir. Ama vti larda genelde yağ kapağından oluyor. Kapakta herhangi bir oring conta gibi birşey varmı diye bakabilirsin. Başına gelen biri varsa yazar diye tahmin ediyorum
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Radyatör suyun ne alemde eksiltiyor mu,? hortumlarını kontrol et delik çatlak yarık varmı r olantide anlayamazsın rolantide gaz vererek anlarsın birde fan rölelerine baktır.
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |