![]() |
|
peugeot 207 abs beyin arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kissofflife ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2019 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kissofflife
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2019 Saat 22:35 |
arkadaşlar bursada oturuyorum aracım peugeot 207 2010 model millisum bir defa abs beynini samsunda bektaş otoda tamir ettirdim ikinci defa arıza yaptı.ne yapacağımı şaşırdım direksiyon serlesmesi tüm arıza lambalarının yanması falan bi sürü problem cıkmamı alsam yoksa tamir mi ettirsem orginal mi alsam arabayı elimden cıkarmayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en güzeli temir görmemiş çıkma bir abs beyni ile değiştirmeniz daha olacaktır hocam. diğer hatalarda bundan kaynaklanıyordur muhtemelen kısa dever sonucu bir çok hatayı vermesine neden oluyordur.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
conteo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2018 Konum: GİRESUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Geçmiş olsun hocam , benzer durum benımde başıma geldi düz yolda giderken biranda ABS ısıgı yandı sonra ara ara yanıp söndü. 1 haftalık uğraş sonucunda çıkma sağlam bir beyinle değiştirdik bana maliyeti 1250TL oldu . Orjinal beyin 5binTL ustunden diye biliyorum çıkma beyin bulursanız çözülür.
|
|
![]() |
|
Adilç. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Selamlar hocam, aynı sorunu bende yaşıyorum, problemi nasıl halletiniz, bilgi verebilirmisiniz
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Direksiyon sertleşmesinin frenle alakası yok sen aracını Bursa'da iyi bir firenciye götür baktır
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |