|
kilometre düşürme |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||
haSAN_307
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
elinize sağlık..
|
||
307 1,6 XT 2003 otomatik vites full
|
||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kmyi muayeneye göre bile düşürenler var en saglıklı yöntemdir ama akıllılar kmyi muayeneye göre düşürüyolar.
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
MUCİT
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2017 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bişey sormak istiyorum peki bu km düşürme olayı exper yaptırmada yada araç muayanede anlaşılmıyor mu ? yazının tamamını okumadım ama genelde galericiler yapıyor herhalde bu işi..
|
||
onurrr41
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yazı gerçekten çok yararlı olmuş.
|
||
1.4 Peugeot 206 8V - Benzin - X-Design - 2006 Model - Otomatik Şanzıman - H7 LED Uzun Far Ampulü - Pioneer Kapı Hoparlörleri
|
||
GeCeGeZeN
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı GeCeGeZeN
|
|
Maalesef anlaşılamaz. Sadece galericiler değil ayaküstü al-sat yapanlar veyahut uygun alıp binerken satanlarda km düşürme yapabilirler. 210 bin km.deki bir araçla 110 bin km.deki araç arasında bayağı bir fiyat farkı olduğundan, parayı bir araç değilde amaç olarak gören Allahtan korkmaz kuldan utanmaz bazı insanlar bu tür yollara başvurmaktadırlar.
Otomobillerde ilk muayene 3 yıl sonra ondan sonraki muayeneler 2 şer yıl arayla yapılır. Örnek, aldığım 2010 model aracım 2013-2015-2017 yıllarında muayeneye girmiş. Satın almadan önce TÜVTÜRK muayene istasyonundan muayeneye giriş yıllarındaki km bilgilerini öğrendim.(Bu bilgiler sadece araç sahibine verilir yani satıcı ile gitmeniz gerekir.)
Servisten Aracın 2013 ten sonra yetkili serviste bakıma girmediğini öğrendim. Km.bilgilerinde bir tutarsızlık görmediğimden, ekpertiz yaptırdıktan sonra satın aldım. Tabi ki plaka ve şase numarasından 5664 mesaj atarak hasar sorgulamalarını da yaptım. En azından herkes araç alırken böyle bir araştırma yapmalıdır diye düşünüyorum. |
||
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bu işin tek çözümü var. Arabayi alırken noterde bütün bilgiler var buna kilometreyi de ekleseler sorun çözülür. Böylelikle km ile oynayan kimse direkt tespit edilir. Bu kilometre işini %90 galeriler yapıyor. Aldığı km yazınca yapamazlar. Çok zor bir iş değil ama birileri yapmak istemiyor. Mahkemeler de bu kadar yoğun olmaz. Arabayı alan önceki sahibine dava açıyor, o kabul etmiyor aldığı adama dava açıyor. iş uzadıkça uzuyor.
|
||
Orçun.Dmr
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
|
Elinize sağlık çok yararlı bilgilendirme olmuş.
|
||
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
||
pusutr
3. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
8. madde bomba olmuş. Filo araçlar servis bakımlıdır almanızda sakınca yoktur diye bir yazı beklerken ... :) Ahh galericiler ah!
|
||
Mustafa 070777
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2017 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Mustafa 070777
|
|
arkadaslar tuv turk de kesin cozum degil.servise sorun desem adam araci hic servise sokmadiysa ordanda bilemezsiniz.cunku adam arabayi sifirdan aliyor 3 sene de mesela 100.000 km yapıyor muayneye girmeden 30.000 e cekse ,ve de servis kaydida yoksa nasil bileceğim 🤔🤔🤔ama şu da var 200.000 deki arabayla 80.000 deki arabanin ici , koltukları,motoru kozmetigi ayni olmaz
|
||
Beyinci_Ugur
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2017 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Beyinci_Ugur
|
|
km düşürüp satmak inançsız insanların tercihidir.
|
||
"Tebessüm sadakadır"
“Bilgi parayla alınmaz ve satılmaz“ 24 saat içinde yorum yaptığım konuya cevap veremeyecek kadar yoğunsam telefonumu arayabilirsiniz 0 (543) 741 6828 |
||
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
mersinde 30 tl ye km düşürüyorlar mış. şaka gibi.
|
||
onlycihan
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
|
|
cezayı düşürtmek isteyene değil düşürene de kesmek lazım yardım ve yataklıktan dolayı
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
M.Ahmet059
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2017 Konum: Tekirdag Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı M.Ahmet059
|
|
benim arabanın kilometresi düşürülmüş çıkmadı ya orjinal çıktı :D 161binde almıştım 156binde muayeneye girmiş şimdi 186bin :D
|
||
TechnoWalker
206 XR 2000 59 AAB 966 Tekirdağ/Muratlı |
||
peogeot301
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2017 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peogeot301
|
|
ooo burasıda ölü ne güzel
|
||
Duhan_
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2019 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
2. el araba alırken de satarken Allah herkesin karşısına aklı başında dürüst insanlar çıkarsın diğer türlüsü hiç çekilmiyor 2. el arabayı almak da satmak da çok sıkıntı ... :( :( |
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |