|
Yeni Aldığım 406 da V kayışı kopma sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
UmutBB
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Saat 35 Dakika önce Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Saat 28 Dakika önce Saat 09:06 |
Herkese selamlar,
2 ay oldu yeni aldım aracımı 1999 model mk1 406. Çok memnunum çok düzgün bir araç fakat aldığım ilk hafta komple yağ su filtre radyatör ve V kayışı gergi kasnağı ile bakım yaptırdım. İlk aldığım kayış daha ustanın dükkanından çıkmadan koptu 2 saat içinde sonra bir kayış daha aldık oda 3 gün dayandı koptu. Daha sonra başka bir ustaya gittim ve bu arada parçacıdan başka bir gergi kasnağı daha aldım ne olur ne olmaz diye ama ilk taktığımız ile arasında hiç bir fark yoktu. Bu usta eski kayışı taktı kendince bir kaç ayar yaptı ve eski kayış ile 1 buçuk aydır kullanıyordum. Bu sabah işe gelirken yine tam olarak kopmasada kenar tarafından koptu kayış illaki bir kaç güne tamamen kopar buda. Sorum şudur buna nasıl bir çözüm bulacağım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |