|
Bakım ücreti sizce nasıl 206 |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Maze87
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2018 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2018 Saat 23:44 |
ze rot 2 adet 60 tl
Ön disk 2 adet 75 tl Ön balata 2 adet 42 tl Arka merkez 2 adet 60 Devirdayım 1 adet 100 tl Triger seti 165 tl Ve kayış 55 tl Disk torna 30 tl İpreyi 2 adet 15 tl bu ne demek anlamadım Motor yağı 5-30 125 tl Hava polen filtresi 35+20 Triger seti takımı dört teker 350 tl Sizce fiat nasıl ayrıca bunları yaptırdım daha sonrasın da araba eskisinden daha hantal oldu eskiden gaza basınca atik gidiyordu 1 ve 2. Vites de şimdi gaza basıyorum zor gidiyor gibi çol hantallaştı gaz kelebeğini temizletmiştim çok kirliydi acaba diyorum ondan mıdır tekrar ayar yaptırmadım eskiden 1. Ve 2. Viteste gaza basınca öne doğru atıyordu kendini hizlı şekilde hizlanıyordu şimdi çok rolantide gidiyor basıyorum gaza devir yükseliyor ama gaz ibresi yükselmiyor gibi boyle yavaş yavaş gidiyor KUSURA BAKMAYIN YANLIŞ FORUMA KONU AÇTIM ARABAM 206 Düzenleyen Maze87 - 15 Haziran 2018 Saat 23:50 |
|
luridline
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı luridline
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
malzeme fiyatları uygun. Orjinal mi yan sanayi mi bilmiyoeum. İşçilik de dena değil. Motor yağını 5-40 koydurasaydın daha iyiydi. Eksiltmezse sorun yok tabi. Onda biraz fiyat itelemişler 125 liraya. Ama genel olarak uygun bence. Hantallaşma ile ilgili biley söyleyemem triger doğru takıldı ise bi sıkıntı olmaması şazım. Hatta yağ bakımından sonra çalışma ses iyileşiyor
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |