|
Renkli Ekran Hakkında |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
samizeldestan
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2019 Konum: Burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı samizeldestan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2019 Saat 15:08 |
Merhaba arkadaşlar. Benim arabada sonradan takılmış renkli bir ekran var. CD kart takıp iGo navigasyon çalıştırılabiliyor ama ben Google haritalar veya başka bir navigasyon yüklemek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? İşletim sistemi nedir bu cihazın? Veya bu cihazın yazılımını yükseltebilir miyim
|
|
Peugeot 407 Executive Premium 2.0 Benzin + LPG 2005 Model
|
|
ocaliptus
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2018 Konum: Keçiören/ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Aracınıza takılan multimedya muhtemelen Navimex olması lazım. Google haritalar zaten otomatik yüklüdür. Sadece yapman gereken Setup düğmesine basıp ordan Navigasyon'u seçeceksin ve Navigasyonu seçtikten sonra sana Google Haritalar, Yandex, İGO seçenekleri gelecek burdan Google Haritaları seçip tamam dedikten sonra multimedya kapanıp açılacaktır. Ondan sonra Navi düğmesine bastığında Google Haritalar açılır.
Dediğim marka değilse, bir şey diyemeyeceğim. Düzenleyen ocaliptus - 28 Haziran 2019 Saat 22:30 |
|
06-15HT787
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abimizin dediği gibi marka model yazarsanız daha açıklayıcı olacaktır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |