|
Bluetooth aktifleştirme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
fenerlici
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2019 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fenerlici
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2019 Saat 00:19 |
Merhaba benim peugeot 407 2.0 Hdi otomatik Executive aracım radyoda ne aux girişi ne de bluetooth var bunu aktifleştirme imkanımız varmı internete
baktım kaplo falan var aktif hale getirmek için ne yapmam gerekiyor.
|
|
ocaliptus
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2018 Konum: Keçiören/ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba, Benim aracım da 407 1.6 Hdi Executive. Ses kontrol ünitesinde Bluetooth düğmesi var ama araçta Bluetooth yok. Onun için bir yıl önce 1.700 Tl. verip Multimedya taktırdım.
|
|
06-15HT787
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ayrı aparatlar harici hem bluetooth hemde aux sd vs. için 350-450 tl civarı fiyatları var. teyp arkasında aux çıkşına baglanıyor. tabi bunu aktifleştirmek gerekiyor. yada sadece 30-40 tl aux kablosu alıpta kullanabilirsiniz. ama araş aktif edilmesi gerekiyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Redmoon
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2019 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
araci kim aktif eder. Yetkili pejo servislerimi
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |