|
Motordan Gelen Bu Ses Normal mi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
samizeldestan
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2019 Konum: Burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı samizeldestan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2019 Saat 23:55 |
Yaklaşık 2 önce aldım bu aracı. Az önce böyle bir ses geldiğini farkettim. Önceden varmıydı bilmiyorum. Videoya çektim motoru çalışırken. Anlayan biri bakabilir mi acaba
Video:
|
|
pusutr
3. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
devirdaim veya bozulmak üzere olan rulman sesine benziyor.
|
|
samizeldestan
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2019 Konum: Burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı samizeldestan
|
Ne yapmam gerekiyor peki masrafı çok çıkar mı?
|
|
Peugeot 407 Executive Premium 2.0 Benzin + LPG 2005 Model
|
|
pusutr
3. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Devirdaimse, triger setiyle beraber değiştirmenizi tavsiye ederim.
Hatta triger ve alternatör seti beraber değiştirmenizi tavsiye ederim. işçilik ile beraber sanırım 2bin tl civarı. Kısaca ağır bakım yapmış oluyorsunuz. Ya da iyi bir ustaya gidip, steteskopla sesin kaynağını bulur sadece o bölgeye müdahale ederek geçici çözüm sunabilir.
|
|
samizeldestan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı samizeldestan
|
Bugün bir ustaya götürdüm ve gelen sesin normal olduğunu söyledi videoda sol tarafta bir motor var sanırım direksiyon ile alakalı ses oradan geliyor.
|
|
|
|
aritizm
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2019 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam ayni sesi ben de aliyorum surekli, direksiyon pompasindan geliyo diye biliyorum ama her ihtimale karsi yine de iyi bir ustaya danismakta fayda var belki de varolan bir sorunu gözardi ediyor olabiliriz.
|
|
samizeldestan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı samizeldestan
|
Usta ses normal dedi asıl bu ses olmazsa sıkıntı olur dedi. Gittiğim ustasa sanayide ki en iyi ustalardan biridir. Benim sormak istediğim birşey daha var. Bu araçta radyatör suyunu nereden koyuyoruz?
|
|
|
|
ersin61
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yedek su deposundan alıyor radyatör eksilen suyu ...
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
|
samizeldestan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı samizeldestan
|
Peki nerede bu yedek su deposu? Kaputu açtığım zaman sol tarafta bir depo var. Radyatöre boruda gidiyor ondan ama kapağını açıp baktığım zaman içerisinde yağ var.
|
|
|
|
ersin61
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2.0 ları bilmiyorum nerede olduğunu 1.6 hdi sol tarafta yağ konusuna gelince koyu renk mi acık mı mavi yada kırmızı antifiriz renkleri siyahsa muhtemelen conta yanık kaçırıyor suya yağ veriyor.Araçta su eksiltme varmı
|
|
|
|
samizeldestan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı samizeldestan
|
|
|
|
|
samizeldestan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı samizeldestan
|
Bahsettiğim şey bu
|
|
|
|
ersin61
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Antifirizli suya benziyor ama tabiki yakından görmek lazım anlayan birine baktırın şüpheniz varsa..
|
|
|
|
samizeldestan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı samizeldestan
|
Teşekkür ederim bi ustaya sormak lazım. Peugeot çok değişik geldi bana.
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |