|
HALOJEN LED HK. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2018 Saat 13:28 |
Arkadaşlar selamlar. daha önce 307 aracım vardı halojen led takmıştım philipsin. kendi farlarına göre aydınlatmada ve dışarıdan bakışta daha güzel bi görünümü olmuştu. şimdi ise 407 kullanıyorum ancak geçenlerde kuzenim mercekli far seninki onu taktığında bi faydası olmaz gibi birşeyler dedi. xenon istemiyorum elektriklerimiz araçlarımızda sıkıntı yaratıyor dandik ustalardan sonra zaten. kullanan var mı halojen led 407 de ? yada gerçekten bi işe yaramıyor mu bizim farlar da ?
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
xenon zaten bende tavsiye etmem hocam yaptırıp çok sıkıntı çeken 407 ci olmuştur. ledlerde problem yaşacagınızı düşünmüyorum.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynen zaten xenon düşünmüyorum led - halojen led falan düşünüyorum. mercekli falan diye acaba dedim etkisi mi olmaz diye ikileme düştüm de. öncekinde gayet memnundum çünkü. bu normal farlar zayıf kalıyor yolda herkes suratımıza suratımıza ışık saçıyor akşamları :D
|
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
led ampüllerde mercekli farda çok güzel aydınlatma elde edersiniz, hemde karşıdan gelenin gözünü almaz o kadar,
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
407_41tr
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende kısalar orjinal xenon, xenon ile devam ediyorum. Uzunları ise led yaptım. Güzel oldu. Herhangi bir arıza vs de vermedi.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |