|
407 arıza lambası... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mhmtuysal
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mhmtuysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2014 Saat 23:18 |
Merhba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım...umarım burada birbirimizin derdine azıcık çare olabilrz benim aracımda 407 arabamda ilk çalıştırdığımda aşırı titreme yapıyor,masaj koltuğu hibi oluyor arıza lambası yanıp duruyo..arızasını bi türlü çözemediler..yakıttandır dediler onu değiştirdim gene arıza lambası yanıyor lpg li olduğu içinde servisi bakamayız diyor...varmı bilgisi olan...önerisi olan..yardım lütfen...
Düzenleyen mhmtuysal - 08 Kasım 2014 Saat 23:23 |
|
ysndrsn19
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ysndrsn19
|
Arabanin hararet gecmisi nasil ? Conta yakmis olabilir
|
|
mhmtuysal
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mhmtuysal
|
Hararetten bi arıza olmadı şimdiye kadar...en azından bendeyken olmadı.4ay oldum alalı bi anlaşamadık şu arızalarla....
|
|
mami202
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba foruma hoşgeldiniz.
yetkili servis lpg den dolayı bakmıyorsa baktırdınızmı bilmiyorum ,özel serviste arıza tespit cihazı ile kontrol ettirebilirsiniz.
|
|
mhmtuysal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mhmtuysal
|
Baktırdım yakıttan arıza gösteriyor.ama araba ilk çalıştığında, benzinde de gazda da 5/10 dakika araba adetA masaj koltuğu gibi sallıyor.bu sallanmA aşırı.sonrasında arıza lambası yanıyor.
|
|
mami202
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tahmini olarak yorum yapıyorum her iki yakıtta ve sadece ilk çalıştırma halinde sorun oluşuyorsa enjektörlere baktırmanızı öneririm ama enjektörlerde sorun olsa devamlı sıkıntı olması gerekir geriye ateşleme problemi kalıyor bujilerde veya ateşleme bobini ni kontrol ettirmek gerekli olabilir.
|
|
mhmtuysal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mhmtuysal
|
Tamirden geldi araba..ateşleme sistemini onardıklarını söylediler ama bikaç gün sürüp deneyeceğim..bakalım düzelmişmi....
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |