|
Soğutmalı torpido???? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
benq_1905
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı benq_1905
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2014 Saat 10:07 |
Öncelikle herkese selamlar saygılar arkadaşlar.Aracı yeni aldığım için birçok özelliğini bilmiyorum ve forumda bilgisi olan arkadaşlardan bilgi edinmek istiyorum.Aracı alırken aldığım arkadaşa sormadım ben fakat baktığım zaman 2007 model 407 Executive'lerde genelde soğutmalı torpido standart.Şimdi benim arabada varsa nasıl anlarım yada açıp kapatacağım bi düğme vs. bişey varmıdır.Şimdiden teşekkürler.
|
|
Emre AKDENİZ
|
|
Efe-Pöjo
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
torpidonun içinde bir yerlerde a/c ibaresi varsa vardır. büyük ihtimalle vardır çünkü 207de bile standart.
|
|
benq_1905
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı benq_1905
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Sanırım soğutmalı torpido arabanın klimasına bağlı birşey.Yani klima açtığın zaman torpidoya giden hava borusu da var ve orası da soğuma yapıyo diye düşündüm doğru mu acaba?
|
|
Emre AKDENİZ
|
|
serkans
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynen dediğin gibi
|
|
93-106-307-207
|
|
zr'lmn
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Torpidonun ic kisminin ust tarafinda yuvarlak bir yer var hava kanalini aciyor. Eger ac yazip hava gelmiyorsa onu cevirebilirsin
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |