|
Cruise Control (Hız sabitleyici) çalışmadı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
erenozdmr
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erenozdmr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2014 Saat 19:20 |
Merhaba,
407 aracımla uzun yolda giderken cruise controlü kullandım. Ancak dönüş yolunda istediğim hızda bastığımda "---" simgesi 7-8 kez yanıp söndü ve hızı sabitlemedi. Daha sonra durup motoru stop ettirip tekrar çalıştırdım ancak gene olmadı. Aynı şekilde hız limitleyici de çalışmadı. Acaba fen ya da debriyaj sensörlerinde mi bir sıkıntı var acaba? |
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hız sabitleme sorunlarının hemen hemen hepsi fren müşüründen kaynaklanıyor, fren müşürünü çıkarıp 2-3 diş uzatıp tekrar deneyin.
|
|
SDYMZ
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynı olay geçenlerde benimde başıma geldi fren müşirinden kaynaklanıyormuş hemen 3.sanayiden yenisini aldım kendim değiştirdim düzeldi
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |