|
407 yakıt ibresi sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
alp2525
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Mart 2013 Saat 22:49 |
407 1.6 hdı aracımın deposu fule yakındı opetten doldurayım dedim 45tl mazot aldı araca bindim yalnız yakıt ibresi mazot almadan önceki yerinde duruyordu.40 km yol gittim po yakıt aldım pompa attı ancak ibre gene eski yerinde gösteriyor 3 gündür bu şekilde hala.
akünün kutup başlarını söktüm taktım
şamandıra soketini söktüm taktım ama hala aynı sorun devam ediyor.
Bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum..
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
ondercan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba
kutup başlarını söküp en az 15 dakika bekleyip ondan sonra bi bak derim. aslında serviste bilgisayara baglayıp yakıt şamadra alıştırma işlemi yapılarak düzeliyor. ama kutup başı sökülüpte olanıda biliyorum.kolay gelsin.
|
|
alp2525
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
15 beklemedim 5 dk söküp taktım yarın öyle deneyeyim birde inşallah düzelir
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
alpercakan
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alpercakan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Sehir dışı yapıyorsan yol Düzelmez 120 -130 km yap sonra yakıt al sehiriçiysede 100 kmde bir doldur peugeot citroen grubunun bu sersemliği nerdeyse her aracında var yakıt şamandıra sistemleri böyle yapcak bişey yok başka türlü düzelmez
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |