|
2006 comfort 407 xenon far... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
407 ERHAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2015 Konum: KASTAMONU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2021 Saat 21:23 |
Arkadaşlar merhaba, aracım 2006 model comfort 407, farlarım xenon değil, executive modellerinde ise xenon farlar mevcut, benim aracıma da xenon ampül ya da led dedikleri beyaz ampüllerden takılabilir mi, çalışır mı yoksa ayrıca xenon kiti de almak gerekiyor mu, teşekkürler... 🙋🏻♂️
Düzenleyen 407 ERHAN - 15 Eylül 2021 Saat 21:35 |
|
BİR DOST BULAMADIM, GÜN AKŞAM OLDU...
|
|
407 ERHAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2015 Konum: KASTAMONU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
|
Tamam arkadaşlar, internetten araştırdım, beyaz led ampül takılıyormuş, aynı xenon gibi beyaz ve güçlü ışık veriyor, iyi günler...
|
|
BİR DOST BULAMADIM, GÜN AKŞAM OLDU...
|
|
ocaliptus
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2018 Konum: Keçiören/ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
|
Benim aracım da 2006 Model Peugeot 407 1,6 hdi Executive ama benim aracımda da xenon far yok. aliexpres üzerinden H1 ve H7 led ampul alıp uzunları ve kısaları değiştirmiştim ana 2 sene kadar kullandıktan sonra çok memnun kalmayıp tekrar çıkartıp eski normal ampullerini taktım. Led ampuller sağlam isteyene (Ankara'da olan varsa) satabilirim.
|
|
06-15HT787
|
|
Ordulu adventure
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mart 2021 Konum: ORDU MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ordulu adventure
|
Dandik marka led takınca ilk başlarda ne güzelmiş hissi verse de düşük lümen üretmesi ve ışığı sağa sola kötü yayması ile görüşünüzü zayıflatacaktır.Kaliteli led almanızı tavsiye ediyorum.Onlar ışığı hem fazlaca kırmıyor hmde karşıdan gelenin gözünüde fazla almıyor.Beyaz led, yüksek lümen almanızı tavsiye ederim.Kaliteli olanlar 170 180 lira civari.70 80 lira olanlar hem görüşü iyi değil hmde bazı araçlarda lamba bile yakıyor
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |