|
407 Otomatik Cam Sileceği sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
samibaskaya
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2019 Konum: milli eğitim Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı samibaskaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2019 Saat 15:57 |
iyi günler arkadaşlar.
ben Sami. Antalya katıldım yanınıza. Antalya il milli eğitim müdürlüğünde memurluk yapıyorum. peugeot 407 arabamı 3 ay önce satın aldım. benim size sormak istediğim bir sorum var? otomatik cam silme özelliğini açıyorum camları silmeye başlıyor. hiç bir sorun yok. arada hızlanıyor yağmur azaldığında durma hızına iniyor. yağmur kesildiğinde ise duruyor hiç bir sorun yok. ancak kontağı kapatıp tekrar açtığımda yada ertesi gün arabayı çalıştırdığımda cam sileceği kolu otomatik konumda durduğu halde hiç bir tık yok. dışarıda da yağmur yağıyor halbuki. otomatik modu devre dışı bırakıp tekrar açtığımda sorunsuz bir şekilde tekrar çalışmayı başlıyor. ancak anlayamadığım konu kontağı kapatıp açınca neden otomatik devreye girmiyor? farlarda bir sıkıntı yok. karanlıkta arabayı çalıştırdığımda otomatik hemen yanıyor. ancak silceklerde tık yok
|
|
omerb
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar aracınız hayırlı olsun. Yağmur sensöründe öyle çalışır sistem. Auto da olsa bile. Aracı kapatıp açınca devreye girmez. Yaptığınız gibi tekrardan kolu hareket ettirmeniz gerekecek. Sanırım bu karlı veya donlu havalar için yapılmış bir sistem olabilir. Silecekler dondan cama yapıştığını farz edelim. Aracı çalıştırdınız, camda su da olacağından silecek çalışacak ve silecek lastikleri zarar görecek. Böyle düşünün. Farklı marka aracımda da durum böyledir. Yani normal. Far sesnörü böyle değildir. O sürekli auto modunda açınıp kapanır.
|
|
Orçun.Dmr
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
Araciniz da hicbir problem yok, benim 307 de aynı. Aracin anahtari kontaktan ciktigi andan itibaren otomatik yagmur sensoru iptal olur ve siz tekrar aktif edene kadar da calismaz.
|
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
samibaskaya
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2019 Konum: milli eğitim Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı samibaskaya
|
teşekkür ederim arkadaşlar. bende sistemde bir arıza olduğunu düşünmüştüm. şimdi baktığımda söyledikleriniz mantıklı sistem otomatik çalışsa sileceklere zarar verir.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |