|
park sösörü sorunum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
bektas5050
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2019 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bektas5050
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2019 Saat 13:02 |
Merhabalar, kısa süre önce 2009 model 407 sahibi oldum. Araç geri vitese takınca park yardım sistemi arızalı uyarısı veriyor ön arka sensör mevcut. Aracı aldığım arkadaşa beyin değişmesi gerek demişler çıkma orjinal beyin almış ama çözüm olmamış. Sizden ricam hangi yolu izlemem gerek ve Ankarada bu sorunuma tavsiye edeceğiniz elektronikci tanıdığınız varmı?
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. sorunun bir kaç sebebi var hocam beyinin biri arızalı idi peki ikinci takılandamı arızalı çıktı düşük bir ihtimal. öncelikle orjinal bir yazılımla hata koduna bakılması lazım. daha sonra soketler ve sensörleri kontrol etmek lazım. muhtemelen soketlerdeki oksitlenme sebep olabilir. birde diğer ihtimalde geri vites müşürü. ankarada servis için ivedikte mas peugeot var isterseniz bir uğrayın yardımcı olacaklardır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
bektas5050
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2019 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bektas5050
|
Teşekkür ederim. Kendi kendime uğraşmadan önce bi arıza tespiti yaptırayım.
|
|
emirksk
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Android cihazınız varsa torque pro program ile obd bağlantısı sağlayıp hata kodu varsa görebilirsiniz, elm327 adlı cihaz lazım 20-30tl civarı. İzmir'de iseniz birlikte bakabiliriz.
Soruna gelince, 207 aracımda aynı hatayı arada ben de alıyorum. Ya sensörleri bi siliyorum ya da park asistanını kapatıp açınca düzeliyor.
|
|
ocaliptus
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2018 Konum: Keçiören/ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
|
Aynısı benim de problemim. Beyin değişecek dediler ama beyin bulunmuyor tamir edecek yer de bulamadım. Çözüm bulursanız paylaşırsanız sevinirim.
|
|
06-15HT787
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |