|
Peugeot 407 Park sensörü sorunu yardım lütfen |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
iso0625
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2019 Saat 09:54 |
Arkadaşlar 407 aracımın park sensörü ilk aldığımda problemsizdi fakat ilerleyen zamanlarda şöyle bir problem oluştu. Park sensörü çok yakın mesafede algılamaya başlıyor önceden bariz daha uzak mesafeden başlardı ve yol bilgisayarı ekranında önceden araç yaklaştıkça çizgilerde araca yaklaşıyordu tahminim toplam 5 çizgi oluyordu fakat şimdi en yakında bile 3 çizgi oluyor sadece. Geçenlerde şunu fark ettim aracın bagajına su giriyor meğerse arka kaplamanın klipsleri takılmamış bu sebeple park sensörü kablosunda biraz ıslaklık vardı. Sizce problem neyden kaynaklanıyor? Beyinden mi yoksa kablolardan mı nasıl anlayabilirim? Lexia cihazım var ve hata gözükmüyor.
|
|
RifterR
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende de peugeot partner tepee(2011) vardı, aynısını arabayı yıkadıktan sonra yaptı. Bir iki kuruladıktan sonra hepsi düzeliverdi. Eğer elinde kurutucu bir makinen varsa kurut, temizle ve birkaç kere geri vitese atıp dene, olmazsa servise götürürsün, bide şunu soracağım. Teyp te herhangi bir sorun var mı. Çünkü sensörler teyp e bağlı
|
|
iso0625
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teypte sorun yok hocam ses geliyor ama işte baya yakınken başlıyor ses. Önce beyni elektronik devre temizleme sıvısı ile temizlesem olmazsa kablolardadır sorun diye düşünüyorum.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |