|
Peugeot 407 Trim Sesi Giderme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
iso0625
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2019 Saat 20:25 |
Merhabalar trim sesi cozumu icin yaptigim bir kac islemi aktarmak istiyorum. Her aracta oldugu gibi bizim aracta da trim sesleri oluyordu ozellikle orta konsolda her ne kadar fazla olmasa da fazla titiz oldugum icin kollari sivadim. Belki sizlere fikir verir. Ihiyaciniz olan seyler Tesa bez bant(tuylu) ve torx tornavida. Bu islemler sonrasi orta konsolda ses kalmadi desem yeridir. Yalniz nazik davranin tirnaklari kirmayin. Mesuliyet size aittir el beceriniz yoksa ve kendinize guvenmiyorsaniz tavsiye etmiyorum. Kulluk kismini cekmeyi unutmusum kullugu cikardiktan sonra plastik aksam sokme aparati ile gri kismi hemen arkasindaki ana kisimdan ayirip enine 3 tane bant atsaniz yeterli. Oradan da cok ses geliyordu ve kesildi.
Umarim faydali olur.
Bu kismin sag ve soluna ikiser bant yapistirin fotodaki gibi. Sag ve sol taraf basirinca ses yapiyordu. Ozellikle bu havalandirma izgarasina bastirdiginizda cok ses geliyordu ses kalmadi. Asagidaki fotoda izgara kismin altinda hafif cikintili yerler var oralar temas edince ses yapiyor. Yolbilgisayari paneli Klima kontrol unitesi |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
elinize kolunuza sağlık hocam.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
eran
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Araç kaç model acaba? 2011 modellerde de var mı aynı trim sesi sıkıntısı?
|
|
C5
|
|
iso0625
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkür ederim soner hocam :) Aracım 2009 model aslında aşırı rahatsız edici bir ses yoktu ama ben biraz fazla titizim sanırsam dayanamadım söktüm :)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |