|
peugeot 407 yakıt |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
caner_1985
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı caner_1985
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2013 Saat 08:28 |
Mrb Arkadaslar aracım peugeot 407 2006 model 1.6 hdi dizel aracı yenı aldım yakıt tasarufu etmem ıcın hangı parcaları degıstırmem gerek
motor yag degıstı yag fıltresı degıstı hava filtrsi degisti |
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gereken filtreleri değiştirmişsiniz, yakıttan tasarruf için aracı tasarruflu kullanmak gerekir.
Aracınız hayırlı olsun,aşağıdaki bağlantıya tıklayarak kendinizi tanıtınız, iyi forumlar. Düzenleyen Serco05 - 19 Ocak 2013 Saat 08:37 |
|
caner_1985
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı caner_1985
|
ısıtma bujisi olurmus dızel arabalarda ısıtma bujısı kactane olur 407 lerde yakıta faktoru olurmu acaba? benzınlı arabalarda bujının faktoru oluyor ama dızel arabaya ılk defa bınecegım ıcın bılmıyorum
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yok hocam yakıtla alakası yok soğuk havalarda aracın rahat çalışması için 2-3 saniye devreye girer, sıcak havalarda hiçbir işe yaramaz.
|
|
caner_1985
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı caner_1985
|
Anladım saolasın hocam ellıne saglık
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |