|
peugeot 407 polen filtresi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
caner_1985
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı caner_1985
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2013 Saat 08:24 |
Mrb Arkadaslar aracımı 4 gun once aldım yenı uye oldum polen filtresinin nerde oldugunu bulamadım resımlı veya video lu yerını gostere bılırmısınız aracım peugeot 407 1.6 hdi dizel şimdiden yardımınız ıcın cok tsk ederim
|
|
kapetan
1. Vites 13 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracınz hayırlı olsun.şöför kapısı tarafında ön kaputu açma kolunun yanındaki alanda bulunmaktadır.zaten oraya eğilip baktığınızda polen filtresi muhafazasını tutan klipsini göreceksiniz.
|
|
2006 model peugeot 407 1.6 comfort
|
|
caner_1985
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı caner_1985
|
Cok Tsk ederim arkadasım gidip hemen bakacagım ınsallah bulabılırım ALLAH razı olsun
|
|
caner_1985
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı caner_1985
|
acaba resımlı gosteren varmı ben bulamadım :((
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Hocam 407'de nerde bilmiyorum ama 206,207,307,308 hepsinde alttaki resimdekş yerde oraya bi bakın
Aracın kaputunu açın araç karşınızda olacak şekilde durun. bu pozisyondayken polen filtreleri sol en ileri uçta fitillerin de ilerisinde nerdeyse torpidonun önünde. Yani nerdeyse arabanın içinde ama motordan ulaşılacak şekilde içerde kalıyor. |
|
caner_1985
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı caner_1985
|
Ne orada ne baska yerde bulamadım o kdr aradım o kdr taradım bulamadım saclarım beyazladı :( bunun yuzunden::((((8
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Ustteki resimde isaretli olan yerde kece vardir. Onu cikartmaniz gerekiyor ilk once.
Cok egilmisseniz saclariniz oraya buraya surtmustur o yuzden beyazlamistir. Yikarsaniz gecer |
|
ondercan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
merhaba
videosunu çektim..inşallah işinize yarar. Düzenleyen Serco05 - 19 Ocak 2013 Saat 15:32 |
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Elinize sağlık Önder Bey, açığa kavuşturdunuz konuyu
|
|
ondercan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkür ederim.
elimden geldince yardımcı olmaya çalışacagım.
|
|
caner_1985
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı caner_1985
|
Çok Tşk ederim önder abıı elıne saglık sanada ezıyet ettık kusura bakma abım
|
|
ondercan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ne demek kardeşim.işte elimizden ne gelen varsa yardımcı olmaya çalışıyoruz.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |